ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τάτος: “Άρης σημαίνει να μάχεσαι και να μην τα παρατάς ποτέ”!

Ο αρχηγός του Άρη, Ανδρέας Τάτος μίλησε για τη παραμονή του στο ρόστερ, το συμβόλαιό του με τον Άρη αλλά και η ποιότητα που θα έχει η ομάδα που δημιουργείται. Θυμήθηκε, παράλληλα, στιγμές που έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη του, από την πρώτη του θητεία στους “κιτρινόμαυρους”.

Δυνατό διήμερο έχουμε μπροστά μας! Βρείτε στο Foxbet.gr τις πληρέστερες αναλύσεις, τα κορυφαία προγνωστικά, όπως και την σελίδα για το Live Betting, με γραφική απεικόνιση των αναμετρήσεων και προτάσεις από τους πιο καταξιωμένους tipsters!

Πόσο σημαντικό ρόλο στο να συνεχίσεις στην ομάδα έπαιξε εκτός από τη δική σου διάθεση και η αγάπη του κόσμου που ήθελε να παραμείνεις;

«Αγαπάω την ομάδα και από την πρώτη στιγμή που ήρθα δέθηκα. Με τον κόσμο έχω μια ιδιαίτερη αγάπη. Πρέπει να πάμε την ομάδα εκεί που ανήκει, στη Σούπερ λιγκ. Τα έχουμε βρει σε όλα με τον μάνατζέρ μου και τον πρόεδρο και το μόνο που μένει είναι οι υπογραφές και δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι».

Τι ήταν αυτό που καθυστέρησε την υπόθεση παραμονής σου και αν αισθάνεσαι πικραμένος που κάποιοι σε εμφάνιζαν ότι αποχωρείς από την ομάδα;

«Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Εγώ είχα ένα ιδιωτικό συμφωνητικό με τον κ. Καρυπίδη για τρία χρόνια όταν έφυγα από τη Βέροια. Έπρεπε κάποια συμβόλαια που ήταν πολύ υψηλά να μειωθούν και εκεί ήταν το πρόβλημα, αλλά το δέχθηκα και αυτό. Γράφτηκε μάλιστα ότι έχω πρόβλημα με τον προπονητή, ενώ εγώ ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον προπονητή. Δεν ξέρω αν για κάποιους άλλους λόγους ήθελαν να φανεί ότι εγώ έχω πρόβλημα με τον προπονητή. Ίσα-ίσα και την πρώτη χρονιά που συνεργαστήκαμε δεν υπήρχε κανένα θέμα, καθώς τον σέβομαι απόλυτα. Έκανα ότι μου έλεγε, υπήρχαν κάποια νεύρα, αλλά μέχρι εκεί».

Από τον εαυτό σου είσαι ικανοποιημένος από αυτά που προσέφερες την περσινή χρονιά;

«Στη Γ’ Εθνική δεν είχα κανένα κίνητρο να παίξω, απλά αυτό που έπρεπε για να παίρνουμε τους βαθμούς. Αυτός ήταν ο Γολγοθάς, τελείωσε και συνεχίζουμε. Ήταν μία κακή κατηγορία χωρίς ποιότητα». –

Εκτός από τον Άρη και για σένα και ορισμένα παιδιά που ήρθατε φέτος το καλοκαίρι είναι μονόδρομος η άνοδος στη Σούπερ λιγκ;

«Η άνοδος είναι το μόνο πράγμα που σκεφτόμαστε όλοι και θέλουμε να τα καταφέρουμε στο τέλος. Και η διοίκηση πρέπει να είναι κοντά μας και να μας στηρίζει για να καταφέρουμε το στόχο μας. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι, παίκτες διοίκηση και κόσμος. Σίγουρα υπάρχουν καλές ομάδες και θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Τα λεφτά δεν παίζουν μπάλα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Για τον κόσμο του Άρη είσαι μία ηγετική φυσιογνωμία. Τα πόδια σου τα νιώθεις έτοιμα να σηκώσουν όλο αυτό το βάρος;

«Δεν αγχώνομαι καθόλου. Πάντα ακόμη και όταν ήμουν στον Ολυμπιακό ήθελα να πάω σε μία ομάδα με πίεση. Άλλωστε ήρθα μόνος μου στον Άρη, καθώς ο Ολυμπιακός μπορεί να μην ήθελε να έρθω στον Άρη, αλλά εγώ ήρθα. Ήθελα να έρθω σ’ αυτή την ομάδα, γιατί υπάρχει δυναμική, υπάρχουν στόχοι και πίεση και όλο αυτό μου άρεσε. Το θέμα είναι να το αποδείξεις μέσα στο γήπεδο και όχι στα λόγια. Ένας παίκτης δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος του. Μπορεί να κάνει τη διαφορά, αλλά όλοι μαζί μπορούν να πετύχουν».

Να μας κάνεις ένα σχόλιο για δύο στιγμές σου στον Άρη. Πρώτα το γκολ στον Ατρόμητο και δεύτερο το γκολ με τον ΠΑΟΚ, που φορούσες τη φανέλα με το “Never Give Up The Fight”.

«Το γκολ με τον Ατρόμητο ήταν μία από τις καλύτερες στιγμές για μένα, γιατί η ομάδα κατάφερε να κάνει ένα βήμα για την παραμονή. Με τον ΠΑΟΚ το γκολ που έβαλα ήταν μία αφιέρωση στην ομάδα και τον κόσμο. Ο Άρης σημαίνει να μάχεσαι, σημαίνει πως ποτέ δεν πρέπει να παρατάς τη μάχη που μπορεί να χαθεί, αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται και πιστεύω ότι στο τέλος θα βγούμε νικητές στον πόλεμο».

Τι είναι για σένα ο Άρης με δύο κουβέντες;

«Από μικρός ήθελα να παίξω σε μία μεγάλη ομάδα. Πολλοί λένε τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, αλλά εγώ δέθηκα με τον Άρη και είναι ένα κομμάτι της ζωής μου. Θέλω εδώ να παίξω, καθώς όπως ξέρετε είχα κάποιες προτάσεις ακόμη και τώρα, αλλά δεν ήθελα να φύγω, γιατί θέλω να καταφέρω κάτι καλό με τον Άρη. Άρης σημαίνει να μάχεσαι, σημαίνει πως ποτέ δεν πρέπει να παρατάς τη μάχη που μπορεί να χαθεί, αλλά να τα δίνεις όλα γιατί ο πόλεμος συνεχίζεται και πιστεύω ότι στο τέλος θα βγούμε νικητές στον πόλεμο»

Τι σημαίνει για σένα ένας τίτλος με τον Άρη;

«Σημαίνει πολλά πράγματα. Η ομάδα πρέπει να ανέβει κατηγορία και μία καλή χρονιά στο Κύπελλο. Πιστεύω με τις μονάδες που έχουμε στην ομάδα μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Έχω πάει δύο φορές τελικό Κυπέλλου και δεν έχω καταφέρει να το σηκώσω και ο Άρης έχει πάει αρκετές φορές και δεν τα κατάφερε, αλλά κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό».

Πώς περιμένεις τη Φούτμπολ Λιγκ ;

“Το περιμένω γιατί η Φούτμπολ Λιγκ είναι πολύ δύσκολη και θέλουμε τη στήριξη του κόσμου. Χωρίς τον κόσμο μας δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Και στη Γ’ Εθνική να ήταν περισσότερος ο κόσμος θα παίζαμε καλύτερα. Ο κόσμος είναι κίνητρο, δεν είναι κάτι αγχωτικό. Μπορεί να ακούσουμε και τις γιούχες και τα μπινελίκια μας, όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι».

 

To Top