Τέλος εποχής για την χρεωμένη ΠΑΕ! To πρώτο βήμα έγινε για την εκκαθάριση, ορίζονται οι νομικοί

Τέλος εποχής για την ΠΑΕ Άρης… Oι τίτλοι τέλους μετά από 36 χρόνια έπεσαν στις 15 Ιανουαρίου! Η χθεσινή ημέρα χαρακτηρίζεται ιστορική, μια και η γενική συνέλευση των μετόχων της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ (που «γεννήθηκε» το 1979, με την έναρξη του επαγγελματικού ποδοσφαίρου) αποφάσισε την λύση-εκκαθάρισης της, λόγω των συσσωρευμένων χρεών!

Η έγκριση της εκκαθάρισης αποφασίστηκε από τους δυο μεγαλομετόχους (ΑΣ και ΚΜΑ) και διάφορους μικρομετόχους σε ποσοστό 68%.

Το πρώτο βήμα για την εκκαθάριση έγινε. Θα υπάρξει μια αρκετά γραφειοκρατική διαδικασία, με τελικό στόχο την απαλλαγή των χρεών από τον σύλλογο και την πρσπάθεια της εξυγίανσης.

Ο δρόμος που περιμένει την προσπάθεια του Άρη είναι δύσβατος και σίγουρα όχι στρωμένος με ροδοπέταλα. Τα εμπόδια θα είναι πολλά, αλλά εδώ χρειάζεται όλη η οικογένεια του Άρη να δείξει ενότητα και αντανακλαστικά.

Κλεώπας και Σενέμης θα είναι οι δυο εκκαθαριστές. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να οριστούν και οι νομικοί που θα “τρέξουν” τη διαδικασία της εκκαθάρισης.

Ήδη υπάρχει η παρουσία των νομικών με ειδικότητα σε θέματα αθλητισμού Ανδρέα Μαλάτου και Γιώργου Σφυρή. Απομένει να γίνει γνώστης και ο Ερασιτέχνης και να δρομολογηθούν οι επόμενες κινήσεις.

To Top