ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γκολ και ξύλο! Τα “μπουκέτα” του Φελίπε Μέλο (video)

Γκολ και… ξύλο στο Copa Libertadores, με πρωταγωνιστή και πάλι τον Φελίπε Μέλο, στην σπουδαία νίκη της Παλμέιρας επί της Πενιαρόλ στο Μοντεβιδέο.

Η ομάδα της Ουρουγουάης προηγήθηκε 2-0, αλλά οι Βραζιλιάνοι έκαναν την ανατροπή και επικράτησαν 3-2, ενώ μετά το σφύριγμα της λήξης ήρθε η… έκρηξη!

Στο πρώτο ματς των συγκεκριμένων ομάδων στον 5ο όμιλο, ο Φελίπε Μέλο είχε καταγγείλει ρατσιστική επίθεση από αντίπαλο, τονίζοντας: “Ένας από τους ποδοσφαιριστές της Πενιαρόλ με αποκάλεσε “μαϊμού” αρκετές φορές. Υποθέτω ότι η τηλεοπτική κάμερα τον “συνέλαβε” να με αποκαλεί “μαϊμού”. Ίσως να έχει πρόβλημα και τη γυναίκα του να την έχει γαμ… νέγρος. Δεν ξέρω, δεν με ενδιαφέρει. Το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε”.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα λοιπόν στο Μοντεβιδέο, ο Φελίπε Μέλο άρχισε να τσακώνεται με τους πάντες στον αγωνιστικό χώρο και παραμένει άγνωστο αν την… σπίθα την έβαλε αυτός ή κάποιος αντίπαλος.

Ο Βραζιλιάνος άρχισε να δέχεται επίθεση από τους πάντες και όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video έδωσε δύο γροθιές στον Ματίας Μιέρ, αναπληρωματικό της Πενιαρόλ με το Νο10.

Εν συνεχεία βέβαια προσπάθησαν πολλοί να τον χτυπήσουν, χωρίς μεγάλη επιτυχία. Τα επεισόδια μεταφέρθηκαν στα αποδυτήρια, αλλά και στην εξέδρα, καθώς υπήρχαν και Βραζιλιάνοι οπαδοί.

https://youtu.be/xjFZEU61o8Y

To Top