ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα “χώνει” στον κόσμο ο Απόλλων Σμύρνης για τα 250 διαρκείας

Με ανακοίνωσή του, ο Απόλλων Σμύρνης κάνει λόγο για… ασέβεια προς το πρόσωπο της διοίκησης από τους οπαδούς επειδή δεν αγόρασαν διαρκείας.

Η ανακοίνωση

Θέλουμε να συγχαρούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας καθώς και τους φιλάθλους του Πανιωνίου για την εξαιρετική πρωτοβουλία που πήρανε να προσφέρουνε εικόνες πολιτισμού και πνεύμα αλληλεγγύης στον αγώνα της ομάδας μας την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης.

Καλούμε τους φιλάθλους και τους συνδέσμους των φιλάθλων της ομάδας, τη Δευτέρα στις 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, στα γραφεία της ΠΑΕ Απόλλων (Κηφισίας 64 και Πρεμετής) σε συνάντηση για να γίνει συζήτηση όλων των θεμάτων της ομάδας.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους 250 Απολλωνιστές που προμηθεύτηκαν εισιτήριο διαρκείας, ένα νούμερο μάλλον απογοητευτικό, που δείχνει ότι οι φίλαθλοι της ομάδας μας δεν αναγνωρίζουν την προσπάθεια και τις θυσίες που γίνονται προκειμένου η ομάδα μας να ανακτήσει την παλιά της αίγλη, κάτι που μας αναγκάζει να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας σχετικά με το μέλλον της.

To Top