ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τελεσίγραφο Κοντονή: «Αλλάξτε διαιτητές ή τελικός… γιοκ»

Η ενέργεια της «εγκληματικής οργάνωσης» να ορίσει τους συγκεκριμένους βοηθούς δίπλα στον Σιδηρόπουλο για τον τελικό Κυπέλλου προκάλεσε την αντίδραση του Σταύρου Κοντονή που απειλεί να ματαιώσει τον τελικό!

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την προκαθορισμένη σέντρα του τελικού Κυπέλλου και μετά από όλα όσα προηγήθηκαν το τελευταίο δίμηνο, φαίνεται τελικά πως μόνο σίγουρη δεν είναι η διεξαγωγή του ματς που θα κρίνει και το ποιος θα πάρει αυτό τον τίτλο!

Ο ορισμός των βοηθών που θα βρίσκονται στο πλευρό του Τάσου Σιδηρόπουλου από την ΕΠΟ, πέρα από την αντίδραση της ΑΕΚ έφερε και την άμεση αντίδραση του Σταύρου Κοντονή, ο οποίος απειλεί ξεκάθαρα να ματαιώσει και πάλι τη διοργάνωση. Όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη, οι βοηθοί που ορίστηκαν να βρεθούν στο πλευρό του ρέφερι, είναι οι κ.κ. Ηλίας Αλεξέας και Τρύφων Πετρόπουλος, πρώτος επιπρόσθετος ορίστηκε ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτριος Γκρούτσης που ήταν παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ηρακλή, κατά τον οποίο η «Ένωση» είχε σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Δελφάκη.

Πλέον, η αντίδραση Κοντονή είναι ξεκάθαρη, με τον Υφυπουργό να μην κάνει μεν άμεση αναφορά στους ορισμούς, αλλά να αφήνει ξεκάθαρα να εννοηθεί ποιο είναι το πρόβλημα…

Υπενθυμίζεται πως στη συνάντηση είχε συμφωνηθεί ο διαιτητής να είναι ο Σιδηρόπουλος, με βοηθούς του τέσσερις διεθνείς…

Αναλυτικά, η νέα ανακοίνωση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, για τον τελικό Κυπέλλου: «Αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα στη συνάντησή μου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ στις 27 Απριλίου, τα οποία διασφαλίζουν την ομαλή τέλεση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος και την κοινωνική ειρήνη, και δεν ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι τις 12 το μεσημέρι αύριο, η Πολιτεία θα προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα».

Πηγή: sdna.gr

To Top