ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σε διαδικασία… ελάφρυνσης του “κιτρινόμαυρου” ρόστερ μπαίνει ο Άρης!

Άμεση πρόκειται να είναι η ελάφρυνση του “κιτρινόμαυρου” ρόστερ, το οποίο απαριθμεί περισσότερους, από 30 ποδοσφαιριστές.

“Η προπόνηση βγαίνει με ζόρι, αλλά βγαίνει. Σύντομα θα υπάρξει ελάφρυνση του ρόστερ”, είχε πει ο 48χρονος κόουτς, που θέλει να δουλέψει με μάξιμουμ 27 παίκτες.

Τόσο ώστε να είναι άνετη η καθημερινότητά τους στις προπονήσεις, όσο ώστε να μπει σε διαδικασία μονταρίσματος της ομάδας, με τον αριθμό των παικτών που επιβάλλεται.

Η επιστροφή του Θοδωρή Καρυπίδη στη Θεσσαλονίκη, πρόκειται να ρίξει επί τάπητος, ανάμεσα στον ίδιο και τους Παύλο Μυροφορίδη και Δημήτρη Σπανό, το συγκεκριμένο ζήτημα.

Οι προπονήσεις αυτής της εβδομάδας, αλλά και το φιλικό με τα Τρίκαλα, θα παίξουν καθοριστικότατο ρόλο για το μέλλον αρκετών παικτών.

Το ματς με τους Θεσσαλούς την ερχόμενη Κυριακή, θα είναι πιθανότατα η τελευταία ευκαιρία για αρκετούς από αυτούς, προκειμένου να πείσουν ότι αξίζουν μία θέση στο ρόστερ. Ειδάλλως, θα παραχωρηθούν είτε δανεικοί, είτε ακόμα και κάποιοι να αποτελέσουν παρελθόν.

Παράλληλα, πρόκειται να συζητηθεί και το θέμα του φορ. Αν θα υπάρξει δηλαδή απόκτηση παίκτη από πλευράς Άρη ή όχι. Οι επιλογές υπάρχουν και το θέμα είναι να δρομολογηθούν οι διαπραγματεύσεις, ώστε να υπάρξει και συμφωνία.

To Top