ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τεράστια απώλεια για την οικογένεια του Άρη: “Έφυγε” ο Γιάννης Μεσοχωρίτης!

Μια τεράστια απώλεια θρηνεί η οικογένεια του Άρη, αλλά και η κοινωνία της Θεσσαλονίκης… Ο Γιάννης Μεσοχωρίτης επί σειρά ετών παράγοντας του συλλόγου και ένας εκ των ευεργετών, όπως ανέγραφε χαρακτηριστικά η σχετικά μαρμάρινη πλάκα στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης, “έφυγε” σήμερα τα ξημερώματα σε ηλικία 76 χρόνων.

mesohorittisΟ Μεσοχωρίτης “νικήθηκε” από τον καρκίνο, με τον οποίο έδωσε μάχη τα τελευταία χρόνια και η κηδεία του θα γίνει αύριο (11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγ. Αθανασίου στη Νέα Μαγνησία).

Διετέλεσε επί σειρά ετών αντιπρόεδρος των διοικήσεων Λάκη Ιωαννίδη και Νίκου Τσαρούχα, ήταν πάντοτε κοντά στον Άρη και βοηθούσε σε πολλές περιπτώσεις οικονομικά τον σύλλογο. Ξεχώριζε για το ήθος, τη σεμνότητά του, ένας άνθρωπος εξαιρετικά μετριόφρων.

Ήταν επικεφαλής μιας από τις μεγαλύτερες τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρίες της χώρας, η οποία πριν πέντε χρόνια προσπάθησε να ενταχθεί στο άρθρο 99 και να εξυγιανθεί μετά από πορεία με οικονομικά προβλήματα, από διεκδικήσεις που είχε από το ελληνικό δημόσιο.

Το PRESSARIS εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…

To Top