ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τζεμπούρ από… τα παλιά! Σε εξαιρετική κατάσταση ο Αλγερινός…

Ορεξάτος, βελτιωμένος και πάνω απ΄ολα με νοοτροπία… νικητή! Ο Ραφίκ Τζεμπούρ ανεβάζει «στροφές», αποτυπώνει επί καθημερινής βάσης στο χορτάρι του Νέου Ρυσίου, τη δεδομένη ποιότητά του, επιβεβαιώνοντας όσους υποστηρίζουν με θέρμη ότι θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς του φετινού Άρη, με τον Νίκο Αναστόπουλο να «τρίβει» από ικανοποίηση τα χέρια του.

Αν και προέρχεται από μία δύσκολη σεζόν στην ΑΕΚ, όπου κατά γενική ομολογία όλων δεν πήρε τις ευκαιρίες που αρμόζουν στην ποδοσφαιρική του οντότητα, ο Αλγερινός δείχνει το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις του Άρη το καλό του πρόσωπο, «σκορπίζοντας» υποσχέσεις. Παρότι ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος, τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει, γίνονται πλέον πιο ευδιάκριτα από ποτέ. Ο Αλγερινός δείχνει μία απαράμιλλη όρεξη στις προπονήσεις, αποδεικνύοντας ότι παρά την πλούσια σε παραστάσεις καριέρα του, η «φλόγα» της διάκρισης μέσα του παραμένει «άσβεστη» με τον Άρη να του δίνει το κίνητρο και τις συνθήκες που αναζητούσε για να επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο.

Ο τρόπος που αντιμετωπίζει το καθημερινό προπονητικό πρόγραμμα, χωρίς διάθεση καμία χαλαρότητας και βεντετισμού, αναδεικνύουν στο έπακρο την νοοτροπία νικητή που συνοδεύει από την αρχή της καριέρας του τον Αλγερινό, ο οποίος έχει μάθει -όσο λίγοι ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα- να σηκώνει με επιτυχία στις πλάτες του το βάρος του πρωταθλητισμού.

Η μέχρι στιγμής παρουσία του, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους συμπαίκτες του -που δίχως υπερβολή- δεν ήταν λίγες οι φορές που έμειναν εντυπωσιασμένοι τις τελευταίες μέρες από το πως ο 32χρονος -πλέον- Αλγερινός εμφανίζεται τόσο ορεξάτος.

To Top