ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τζιμπούρ: “Πολύ περήφανος που ανήκω στον Άρη, θέλω να παίξω στην Ευρώπη”!

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ραφίκ Τζιμπούρ, απέφυγε τα μεγάλα λόγια, δίνοντας προτεραιότητα στην άνοδο του Άρη, που είναι σαφέστατα και ο μεγάλος στόχος. Δεν παρέλειψε, να εκφράσει και την επιθυμία του για την επόμενη σεζόν, που δεν είναι άλλη από την έξοδο στην Ευρώπη.

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1

“Συναντήθηκα με τον κ. Καρυπίδη. Μου ανέλυσε το πρότζεκτ και πείστηκα απόλυτα. Πολύ περήφανος που ανήκω στον Άρη. Ξέρω πόσο μεγάλος σύλλογος είναι και τον κόσμο του.Όπου πάω θέλω να δίνω το καλύτερο εαυτό μου. Είμαι άτομο πολύ φιλόδοξο. Αρκεί να μην υπάρχει σαμποτάζ. Ξέρετε για μένα ποιος είμαι. Αν υπάρχει ειλικρίνεια μαζί μου, θα δώσω τα πάντα για τον Άρη”, τόνισε αρχικά ο 32χρονος φορ.

Για το αν γνωρίζει τον συμπατριώτη του που απέκτησε ο Άρης: “Ξέρω τον Μπουγκέρα. Ξέρω όμως και τα υπόλοιπα παιδιά εδώ. Υπάρχει πολύ ποιότητα και είμαι χαρούμενος που ανήκω κι εγώ σε αυτή την ομάδα”.

Για την υπόσχεση που θα έδινε στον κόσμο του Άρη: “Στην ΑΕΚ είχε πει ότι ήρθα για να πάρω το κύπελλο. Αυτό που υποσχέθηκα το έκανα. Στον Άρη υπόσχομαι ότι θα ανέβει η ομάδα, Θα πάμε βήμα-βήμα. Για την επόμενη σεζόν δεν μπορώ να μιλήσω. Αυτό που θέλω είναι να βγούμε στην Ευρώπη”.

Για όλους όσους υποστηρίζουν ότι ποδοσφαιρικά δεν έχει πλέον κίνητρα: “Αν δεν είχα φιλοδοξίες θα ήμουν σε μία χώρα ζεστή με πολλά λεφτά. Όχι στη Β. Ελλάδα που είναι πιο κρύος ο καιρός”.

Για τον θεσμό του Κυπέλλου: “Το Κύπελλο σαφώς και μας ενδιαφέρει. Στόχος είναι η άνοδος. Εφόσον το πετύχουμε αυτό, τότε θα κοιτάξουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Θα μιλάμε σε άλλη βάση όταν θα είμαστε στη Σούπερ Λιγκ”.

 

To Top