“Τιμωρούν” τον Άρη με… απραξία

Ο Άρης καλείται να “πληρώσει” για μια ακόμη φορά τα όσα τραγικά συμβαίνουν στην ελληνική Σούπερ λίγκα και το απέραντο χάος που επικρατεί. Οι κίτρινοι χωρίς να είναι δική τους ευθύνη… αναγκάζονται σε ένα παρατετάμενο ρεπό που αγγίζει τις είκοσι μέρες, όταν και θα κληθούν να επιστρέψουν στη δράση!
Δεν έφτασε το γεγονός ότι ο Άρης ήταν το μεγάλο θύμα της ιστορίας των “στημένων αγώνων”, μια και ενώ δικαιούταν, δεν έπαιξε αυτός στο Γιουρόπα λιγκ αντί του Ολυμπιακού Βόλου, εξαιτίας της μνημειώδους – στα όρια της παρεξήγησης- αδράνειας της ΕΠΟ, αλλά ήρθε η ώρα να υποστεί μια μεγάλη χρονικά απραξία στο κουτσουρεμένο πρωτάθλημα-παρωδία που συμμετέχει.
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι ποδοσφαιριστές του Αρη προπονούνται με την προοπτική να παίξουν ξανά την 1η Οκτωβρίου (!), λόγω των δύο συνεχόμενων ρεπό που υπάρχουν στο πρόγραμμα. Ο Άρης βάσει προγράμματος παίζει την 3η αγωνιστική εντός με την “ομάδα Α” και την 4η αγωνιστική εκτός με την “ομάδα Β”. Γελοιότητες. Τελευταίο παιχνίδι ήταν αυτό της 11ης Σεπτεμβρίου με τον Ατρόμητο. Χάθηκε το… μέτρημα δηλαδή.
Όπως είναι φυσικό, εάν δεν υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε αυτό το θέμα μέσα στις επόμενες ημέρες, τότε οι κίτρινοι θα πρέπει να περιμένουν κι άλλο, μέχρι την επόμενη επίσημη αναμέτρηση. Πότε είναι αυτή; Επόμενο προγραμματισμένο παιχνίδι για τον Άρη είναι κόντρα στη Ξάνθη στο Κλεάνθης Βικελίδης το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου για την 5η αγωνιστική. Γίνεται αντιληπτό, ότι μέχρι τότε ο Σάκης Τσιώλης, καλείται να βρει τρόπους, προκειμένου να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση.
Αυτό είναι το… μαγικό ελληνικό πρωτάθλημα!

To Top