ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το… έπος της ΑΕΚ, όταν έβγαζε ομαδική με 10 παίκτες! Τόσο πολύ ενοχλεί που επιστρέφει ο ΑΡΗΣ! (photo)

Είναι φανερό ότι ο Άρης επιστρέφει… Μετά από μια σκληρή και δύσκολη περίοδο, όπου έπρεπε πάνω από όλα να νικήσει τη δική του εσωστρέφεια και τα προβλήματά του, δείχνει ικανός να σταθεί στο ύψος των απαιτήσεων του κόσμου και να κάνει την επανεκκίνηση του, χωρίς τα βαρίδια του παρελθόντος.

Τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ έφτασαν, οι ομάδες βρίσκονται ένα βήμα πριν από τους ομίλους της διοργάνωσης. Μπες τωρα στο foxbet.gr και δες τις πιο έγκυρες αναλύσεις, με τα πιο δυνατά προγνωστικά στο δρόμο προς το ταμείο.

Προφανές είναι ότι αυτό ενοχλεί. Ενοχλεί το κατεστημένο και τα παραρτήματά του, ενοχλεί τους δήθεν μακεδονομάχους της καρπαζιάς από τα μεγάλα αφεντικά, με αποτέλεσμα να στηθεί ένας μηχανισμός απαξίωσης και αμφισβήτησης. Ορατός στα όρια της ξεδιαντροπιάς…

Η “στρακαστρούκα” (από το χέρι ενός ανεγκέφαλου, σε σύνολο 10.000 φιλάθλων) βαπτίστηκε κροτίδα, το “θέατρο” και οι “ξάπλες” στο χορτάρι στην ανάπαυλα του αγώνα, δήθεν τραυματισμός και επεισόδιο.

Εκεί όμως που ξεπέρασαν κάποιοι τον εαυτό τους ήταν στην ομαδική φωτογραφία, όπου ένα βιαστικό φλας, απαθανάτισε με 10 παίκτες και από πλάγια θέση τον Άρη.

Κάποιοι βέβαια στην βιασύνη τους, έδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο κι έσπευσαν να σχολιάζουν με εμπάθεια το γεγονός-για τους λόγους που αναφέραμε παραπάνω- και τελικά εκτέθηκαν. Για μια ακόμη φορά. Και ξέχασαν π.χ. το… έπος της ΑΕΚ, όταν πριν λίγο καιρό (σε αγώνα με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο) είχε κάνει το… ίδιο: έβγαζε ομαδική με 10 παίκτες. Αλλά τότε σιγή ιχθύος, προφανώς γιατί τα συμφέροντα είναι άλλα…

Η φωτογραφία αφιερωμένη σε όλους τους δήθεν εξυγιαντές του ελληνικού ποδοσφαίρου και εξυπνάκηδες της συμφοράς:

aek

To Top