Το Ειρηνοδικείο κρίνει ποια διοίκηση θα συνεχίσει στο τιμόνι της ΠΑΕ Άρης!

Στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης θα κριθεί σήμερα ποια διοίκηση θα πάρει τις τύχες της ΠΑΕ Άρης στα χέρια της! Με την ομάδα σχεδόν και με τα δυο «πόδια» στην… καταστροφή, οι Λάμπρος Σκόρδας και Πάνος Στεφανίδης θα βρεθούν στη 1 το μεσημέρι ενώπιον της έδρας του δικαστηρίου, προκειμένου να κριθεί το ποιος θα αναλάβει το τιμόνι!

Χθες η Κοινωνίας Μελών Άρη, ο ΑΣ, καθώς και οι μικρομέτοχοι Θέμης Μπεκιάρης, Γιάννης Γρανούζης, Τάσος Δεσύπρης, Χρήστος Γρόλλιος και Νίκος Παπαδόπουλος εκπροσωπώντας περίπου το 70% των μετόχων, κατέθεσαν αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής διοίκησης Σκόρδα, επικαλούμενοι μια σειρά σπουδαίων λόγων, μετά την απόφαση που πάρθηκε στην γενική συνέλευση της περασμένης Τετάρτης στο Βελλίδειο. Παράλληλα προτείνουν τους Ψηφίδη, Στεφανίδη, Φουρλίγκα, Κουζούνια και Κουσουνάδη, για να πάρουν την θέση της.

Την ίδια ώρα, τα μέλη της διοίκησης Σκόρδας αφού πέρασαν από χίλια κύματα την απόφασή τους, ξεκαθάρισαν ότι δεν θα παραιτηθούν, αλλά είναι διατεθειμένοι συνεχίσουν. Μάλιστα σήμερα θα αντικρούσουν τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς για την ανάκλησή της στο Ειρηνοδικείο!

Η απόφαση θα βγει είτε σήμερα το μεσημέρι μετά το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας, είτε την Πέμπτη.

To Top