ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το θρίλερ των τεσσάρων ωρών με τον Τζιμπούρ και οι δηλώσεις… ξημερώματα

Γενικός συναγερμός σήμανε χθες από νωρίς το βράδυ με την πληροφορία της άφιξης του Ραφίκ Τζιμπούρ στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη.

Είσαστε από εκείνους που τους αρέσει να συνδυάζουν τα ματς της αγαπημένης τους ομάδας με στοίχημα, αλλά δεν ξέρουν που θα βρουν κάτι τέτοιο; Μπείτε τώρα στο Foxbet.gr και διαβάστε όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε αναφορικά με το live streaming σε εταιρείες στοιχήματος

Οι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης άρχισαν να καταφτάνουν λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ στο Κλεάνθης Βικελίδης για να καλύψουν την μεγαλύτερη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού για τον Άρη και μια από τις πιο ηχηρές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Επακολούθησε ένα… θρίλερ διάρκειας τεσσάρων ωρών.

Η μια πληροφορία για την άφιξη του Γαλλοαλγερινού από λεπτό σε λεπτό, διαδεχόταν την άλλη… Η ώρα, οι ώρες περνούσαν. Η αγωνία, η αμηχανία, ο εκνευρισμός, η κούραση δικαιολογημένα, τέτοιες ώρες.

Λίγο πριν τις 11 εμφανίστηκαν στο γήπεδο μερικά νεαρά παιδιά με κασκόλ και τις σημαίες του Άρη. Ρωτούσαν με αγωνία: “τον πήραμε; Έρχεται;”, περιμένοντας μια επίσημη απάντηση.

Γύρω στις 11.30 το βράδυ, έδωσε το παρών στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης ο Σίμος Ορφανίδης, καθησυχάζοντας όλους ότι “ο ποδοσφαιριστής έρχεται στο γήπεδο, είναι θέμα χρόνου να τελειώσουμε και τυπικά”.

Τελικά ο Τζιμπούρ πάτησε στο νέο του… σπίτι ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα, φανερά κουρασμένος και κατευθύνθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ.

Οι υπογραφές μπήκαν μια ώρα μετά, ξημερώματα πια, στη 1.18 της Παρασκευής, ενώ λίγο αργότερα έγιναν και οι πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστή του Άρη. Από τις σπάνιες φορές που γίνονται δηλώσεις παρουσίασης ξημερώματα.

Το τετράωρο θρίλερ είχε… χάπι εντ.

Ο Τζιμπούρ δεσμεύτηκε για επιτυχίες και όλοι πια περιμένουν να το αποδείξει στο χορτάρι.

To Top