ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το πήρε… αλλιώς ο Κωστένογλου! Τετ α τετ με Ραούλ Μπράβο και Ιντζίδη: “Δεν σας υπολογίζω”!

Ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο συνάντησαν σήμερα στην προπόνηση που έγινε το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη από τον Νίκο Κωστένογλου.

Ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων” το πήρε… αλλιώς, ανέβασε τους τόνους και προσπάθησε σε αυστηρό ύφος να προκαλέσει ένα “ηλεκτροσόκ” στις τάξεις της ομάδας, θέλοντας να ταρακουνήσει τους παίκτες και παράλληλα και να τους έχει σε απόλυτη εγρήγορση για τις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος.

Το μήνυμα του 46χρονου προπονητή ήταν σαφές: «ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε», ώστε να σωθεί η παρτίδα στο τέλος και να σφραγίσει ο Άρης το εισιτήριο της ανόδου.

Στο πλαίσιο αυτό δείχνει αποφασισμένος να κάνει εκκαθαρίσεις, βάζοντας κάποιους παίκτες στο «ψυγείο». Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS η συμμετοχή αρχικά των Ραούλ Μπράβο και Ιντζίδη κρίνεται πλέον εν αμφιβόλω μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και η χρησιμοποίησή τους κρέμεται από μια «κλωστή». 

Συγκεκριμένα κάλεσε στο γραφείο του τους παραπάνω παίκτες και τους ανακοίνωσε ότι: “δεν σας υπολογίζω για αγωνιστικούς λόγους, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος”, πετώντας το… μπαλάκι στη διοίκηση, η οποία και θα επικυρώσει το “πρόωρο τέλος” των δυο αμυντικών της ομάδας.

Παράλληλα δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν κι άλλοι παίκτες που ενδεχομένως θα μπουν στο περιθώριο, στο πλαίσιο της γενικής αφύπνισης.

Όλα θα κριθούν σε συνεργασία του τεχνικού τιμ και της διοίκησης, οπότε και θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις,.

To Top