Το παρασκήνιο της εκδίκασης και οι κρίσιμοι διάλογοι ενώπιον του δικαστή (photos)

Η δικαστική διαμάχη ολοκληρώθηκε στο Ειρηνοδικείο, με το δικαστήριο να απορρίπτει την αίτηση αντικατάστασης της διοίκησης Σκόρδα. 

Στο γραφείο του Ειρηνοδίκη υπηρεσίας εκτυλίχθηκε η διαδικασία, χωρίς να υπάρχει ακροατήριο. Αρχικά στην αίθουσα μπήκαν (και ενώ υπήρχε πολύς κόσμος έξω) οι δυο δικηγόροι που εκπροσωπούσαν τις δυο πλευρές (Χριστοφορίδης, Παπαδόπουλος) και ο Στεφανίδης ως αιτών.

Ο Στεφανίδης υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι: “ο Σκόρδας ζημιώνει και βλάπτει την ομάδα, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την προτροπή του να αποχωρήσουν οι παίκτες από τον αγωνιστικό χώρο με τον Πλατανιά. Μια τέτοια ενέργεια επισύρει τεράστιους κινδύνους για την ομάδα, τιμωρίες και κίνδυνο υποβιβασμού”.

Τότε ζητήθηκε από τον δικαστή να προσέλθει ο Σκόρδας για να αντικρούσει τα επιχειρήματα. “Ότι είπα παρερμηνεύτηκε. Ήταν μια ξεκάθαρη προσπάθεια να διαμαρτυρηθώ προς το σύστημα για τις αδικίες σε βάρος του Άρη. Άλλωστε, εγώ είμαι ο πρόεδρος και εγώ αποφάσισα να συνεχίσει η ομάδα και όχι ο προπονητής. Ακόμη είμαι άμεσα θιγόμενος εάν ο Άρης υποβιβαστεί”.

Στο σημείο αυτό, ο Στεφανίδης τόνισε ότι: “Στην τηλεοπτική του συνέντευξη υποστήριξε ότι θα έπαιρνε την ομάδα να φύγει”, αλλά τον διέκοψε ο δικαστής λέγοντας: “Αυτά τα λέει και ο Κούγιας στην τηλεόραση, συνεχίζουμε τη διαδικασία…”.

Μετά το τέλος της εκδίκασης και αφού βγήκε η απόφαση ο Σκόρδας και οι συνεργάτες του έστησαν “πηγαδάκι” έξω από το δικαστικό μέγαρο, ενώ ο Στεφανίδης αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο επικαλούμενος την φόρτιση από τη διαδικασία.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ:

 

To Top