ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το πιο δυνατό “τεστ” με φιλικό… ντέρμπι! (PRESSARIS-LIVE, 19:30)

Το πιο “δυνατό” του αντίπαλο αντιμετωπίζει μέχρι στιγμής ο ΆΡΗΣ που φιλοξενεί σήμερα (19:30) στο “Κλεάνθης Βικελίδης” την πανέτοιμη αγωνιστικά ΑΕΚ.

Ο Νίκος Αναστόπουλος θα έχει την δυνατότητα απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο από τη Σούπερ λίγκα, που έχει ήδη δώσει δύο επίσημα ματς, για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, να “τεστάρει” την ετοιμότητα, αλλά και την βελτίωση των παικτών του.

O 58χρονος κόουτς των “κιτρινόμαυρων” έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, μετά και την επιστροφή του Ν΄Λουντούλου. Στην αποστολή θα βρίσκονται οι: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ιντζίδης, Ρόβας, Μπούρμπος, Βουτσιάς, Ντόγος, Τσουμάνης, Ραούλ Μπράβο, Αντρέου, Νέτο, Ανάκογλου, Σωτηριάδης, Παυλίδης, Καρβούνης, Τάτος, Ντούνης, Ν΄Λουντούλου, Μιλούνοβιτς, Καπνίδης, Ίλιτς.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Τιμούρ Κετσπάγια επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για το φιλικό, αφήνοντας εκτός για διαφορετικούς λόγους τον καθένα, τους Αραβίδη, Σιμόες και Βάργκας.

Οι παίκτες αυτοί είναι οι εξής: Μπάρκας, Ανέστης, Γκάλο, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Ντίας, Κολοβέτσιος, Μανωλάς, Λαμπρόπουλος, Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Τζανετόπουλος, Πλατέλλας, Μάνταλος, Ροντρίγκες, Πέκχαρτ, Mπακασέτας, Αλμέιδα.Η αποστολή της ΑΕΚ θα αναχωρήσει αεροπορικώς στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης.

To Top