ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το “ταμείο” του Κωνσταντινίδη: “Πετύχαμε τον πρώτο στόχο, δεν εφησυχάζουμε…”

Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης επιχείρησε το πρώτο «ταμείο» της σεζόν, με την ολοκλήρωση του πρώτου μισού του πρωταθλήματος, αναφερόμενος στο κίνητρο για το υπόλοιπο της χρονιάς, αλλά και στη δική του παρουσία μέχρι στιγμής.

«Από την αρχή είχαμε θέσει ως στόχο το +10 και το έχουμε πετύχει. Στο τελευταίο ματς, μάλιστα, προσφέραμε θέαμα και πλέον θα προσπαθούμε να το συνδυάζουμε από εδώ και στο εξής μαζί με τις νίκες», τόνισε αρχικά ο έμπειρος φορ.

Όσον αφορά την απόδοση της ομάδας, η οποία σε πολλά παιχνίδια ήταν κατώτερη του αναμενόμενου, είπε: «Το γνωρίζουμε όλοι ότι δεν έχουμε κάνει την κατάλληλη προετοιμασία. Οι προπονήσεις είναι αρκετά σκληρές, διότι πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Νομίζω, ότι από εδώ και πέρα θα φανεί ακόμα περισσότερο η δουλειά που γίνεται».

Για τον αν θα αποδειχθεί χρήσιμη η διακοπή του πρωταθλήματος, επεσήμανε: «Θα βοηθήσει πάρα πολύ στο να ξεκουραστούμε για να έρθουμε “φρέσκοι” και να δώσουμε μία συνέχεια σε αυτό που κάνουμε από την αρχή της χρονιάς».

Ερωτώμενος για τον επόμενο στόχο, μετά την επίτευξη του πρώτου με την διαφορά στο +10, είχε να πει: «Είναι να διατηρήσουμε την απόσταση και να την αυξήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε».

Για το αν ένιωσε δικαιωμένος με το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Έβρο, το οποίο ήταν το πρώτο φετινό του: «Πάντα αισθάνεσαι όμορφα με το γκολ. Χάρηκα ιδιαίτερα, γιατί και η εικόνα της ομάδας ήταν πολύ καλή. Όταν συνδυάζεις ένα προσωπικό τέρμα, με καλή εμφάνιση και νίκη είναι ότι πιο ιδανικό».

Όσον αφορά την επόμενη σεζόν στη Φούτμπολ Λιγκ: «Σίγουρα την σκεφτόμαστε, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε ματς, για να κερδίζουμε».

Τέλος, ο έμπειρος φορ έστειλε και το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του Άρη: «Πάνω απ όλα υγεία, αγάπη, τύχη και να είμαστε όλοι αγαπημένοι και ενωμένοι».

To Top