Το… τελεσίγραφο του Ερασιτέχνη ρίχνει το “μπαλάκι” στους ενδιαφερόμενους

Η συζήτηση για τους ενδιαφερόμενους επενδυτές έχει “ανάψει” στον Άρη, υπό την μορφή προτάσεων, εκδήλωσης επιθυμιών σε φιλολογικό επίπεδο αλλά και σεναρίων. Την ώρα που ο Άρης αγωνιστικά βρίσκεται μετά από ένα αήττητο σερί 6 παιχνιδιών στην τροχιά της ανόδου, προκύπτει εξωαγωνιστικό ενδιαφέρον που επηρεάζει εύλογα την “ατζέντα” του συλλόγου.

Επί της ουσίας, ο Ερασιτέχνης έστειλε… τελεσίγραφο με την ανακοίνωσή του στο θέμα του επενδυτή και απηύθυνε σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Έριξε το “μπαλάκι” σε όλους τους υποψήφιους ενδιαφερόμενους και κατέγραψε την 22α Δεκεμβρίου, ως καταληκτική ημερομηνία για να εκδηλωθεί η οποιαδήποτε πρόταση. 

Μέχρι στιγμής στο “τραπέζι” έχουν πέσει η έγγραφη πρόταση του Λουίς Όλιβερ και των Ισπανών, η οποία αντιμετωπίστηκε εξ αρχής με επιφυλακτικότητα από τον Ερασιτέχνη, εξαιτίας της προηγούμενης αμφιλεγόμενης παρουσίας τους στην Λάρισα και το έγγραφο που περιγράφει το ενδιαφέρον από ανώνυμο επιχειρηματία και την πρόθεσή του να ανοίξει τα χαρτιά του άμεσα, ρίχνοντας τροφή σε πολλά σενάρια.

Σε κάθε περίπτωση, όπως επισημάνθηκε από την πρώτη στιγμή, ο απόλυτος ρυθμιστής των εξελίξεων είναι ο Ερασιτέχνης Άρης. Αυτός θα συγκεντρώσει τις προτάσεις, θα τις “ζυγίζει”, θα τις αξιολογήσει και (οφείλει να) κινηθεί με ένα και μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου.

Σίγουρο είναι ότι οι επόμενες μέρες θα ανεβάσουν το… θερμόμετρο των εξελίξεων στον Άρη!

 

To Top