Το PRESSARIS στο Κλεάνθης Βικελίδης! Ντίμης: “Ουδείς έχει δικαίωμα να γυρίσει την πλάτη του στον Άρη” (photos)

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των παραγόντων του Άρη στο γήπεδο Χαριλάου! Το PRESSARIS βρέθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης και μετέφερε όλο το ρεπορτάζ από την συνάντηση της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης με εξωδιοικητικούς παράγοντες, που στόχο έχει να παρουσιαστεί ένα πλάνο βιωσιμότητας και να βρεθούν χρήματα άμεσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ:

22:01 Ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν τρεις ώρες η συνάντηση των παραγόντων του Άρη. “Έγινε ένα πρώτο βήμα, υπάρχει καλό κλίμα, θα χρειαστούν κι άλλες συναντήσεις τόνισε αποχωρώντας ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πάνος Στεφανίδης.

21:33: Αποχώρησαν οι Παπαϊωάννου, Ορφανίδης. “Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, θα υπάρξουν κι άλλες…” είπαν αποχωρώντας.

21:00 Δυο ώρες από την ώρα του προκαθορισμένου ραντεβού συμπληρώθηκαν και η συζήτηση συνεχίζεται στην αίθουσα τροπαίων του ερασιτέχνη…

20:32 Μόλις έφτασαν στα γραφεία ο Χρήστος Γρόλλιος και ο Αργύρης Αργυριάδης, ενώ η συζήτηση συνεχίζεται…

19:50 Η συνάντηση έχει ήδη αρχίσει στην αίθουσα τροπαίων του ΑΣ Άρης. Πέρα από τους παράγοντες του Άρη, υπάρχουν και κάποια άλλα άτομα, ενώ αναμένονται και οι νομικοί Χρήστος Γρόλλιος και Αργύρης Αργυριάδης.

19:45 Έφτασε και ο Στάθης Ρούσσος, ο λογιστής που ανέλαβε το λογιστήριο της ΠΑΕ, ώστε να κάνει την ενημέρωση για τα πεπραγμένα της εταιρείας.

19:32 Παρών και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Τσαρούχας, ο οποίος συγκινημένος βλέποντας τις παλιές φωτογραφίες από το παρελθόν του συλλόγου δήλωσε στο PRESSARIS: “Έχουμε υποχρέωση στην ιστορία του Άρη, ο καθένας από το δικό του χαράκωμα να πολεμήσει με όσα μέσα έχει, για να βοηθήσει την ομάδα. Γνωρίζουμε ότι οι εποχές είναι δύσκολες, αλλά οφείλουμε να παλέψουμε με κάθε τρόπο”.

19:23 Ο Λεωνίδας Μπακούρας επανέλαβε πως “πρέπει να ακούσουμε τι θα μας πει η διοίκηση, η οποία αυτή πρέπει να δώσει το σύνθημα… Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους”.

19:20 Παρών και ο Δήμος Δασυγένης, ο οποίος σε ερώτηση του PRESSARIS αν θα μπορέσει να λύσει ο Άρης τα προβλήματά του απάντησε: “Δεν είναι ώρα για λόγια. Το σπίτι μας καίγεται και προσπαθούμε να σβήσουμε την φωτιά”.

19:06 Ο Ντίμης Παπαϊωάννου μιλώντας στο PRESSARIS τόνισε πως: “τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, αλλά ουδείς έχει το δικαίωμα να γυρίσει την πλάτη του στον Άρη αυτή τη στιγμή. Περιμένουμε από τη διοίκηση να ακούσουμε τι έχει να μας πει. Χρειάζεται να υπάρχει πλάνο και σχέδιο και να μην είναι πάλι 3-4 που θα βάλουν χρήματα, γιατί έτσι θα κλείσουν μόνο τρύπες και δεν δίνεται λύση μακράς πνοής. Ο Άρης, όμως, μπάζει από παντού…”.

19:07 Ο Τάσος Ορφανίδης τόνισε χαρακτηριστικά πως “ήρθαμε για να ακούσουμε τι θα μας πουν οι άνθρωποι της διοίκησης. Χωρίς σχέδιο δεν μπορεί να γίνει τίποτα, γιατί δεν γίνεται να βάζουν χρήματα συνέχεια οι ίδιοι και οι ίδιοι… Ο Άρης χρειάζεται ένα σχέδιο βιωσιμότητας και μακάρι να βρεθεί ένας επενδυτής”.

19:04 Στο σημείο της συνάντησης βρίσκονται προς το παρόν ο Ντίμης Παπαϊωάννου, ο Τάσος Ορφανίδης και ο Λεωνίδας Μπακούρας, ενώ από πλευράς διοίκησης προσήλθε και ο Βασίλης Φουρλίγκας.

 

To Top