ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τσέναμο: «Άρης και ΟΦΗ θα πρέπει να «ματώσουν» για να ανέβουν στη Σούπερ λίγκα»

Στην ΕΡΑσπορ μίλησε ο Λουίτζι Τσέναμο. Ο 36χρονος γκολκίπερ αναφέρθηκε στο χθεσινό (24/9) αποτέλεσμα του φιλικού της Λαμίας απέναντι στον Άρη.

Ολοι μιλάνε για στοίχημα αξίας, γνωρίζουν άραγε τι είναι αυτό; Το foxbet.gr σου επεξηγεί στον πλήρως επεξηγηματικό οδηγό του το τι ακριβώς σημαίνει ο όρος value bet, που χρησιμοποιείται, πότε ένα στοίχημα είναι value και άλλα πολλά

Πιο αναλυτικά:

Για τη νίκη της Λαμίας με 4-0 επί του Άρη: «Τα φιλικά δεν είναι για ασφαλή συμπεράσματα. Η απόδοση τους ήταν πολύ χαμηλή και γι αυτό ήρθε αυτό το σκορ. Στο πρωτάθλημα δεν θα είναι έτσι τα πράγματα. Δεν τρέφουμε αυταπάτες».

Για τους στόχους της ομάδας: «Στόχος είναι η άνοδος στη Super League. Για να μην «ανέβουμε» εμείς θα πρέπει να «ματώσουν» οι Άρης και ΟΦΗ, να είναι καλύτεροι και πιο σταθεροί στη διάρκεια της σεζόν».

Για την απόφαση του να βρεθεί στην ομάδα της Λαμίας: «Μου αρέσουν τα αποδυτήρια να «μυρίζουν μπαρούτι» και η ομάδα να έχει στόχους. Ήταν δική μου επιλογή να φύγω από την Ξάνθη».

Για τη Super League: «Στη μεγάλη κατηγορία χρειάζονται ομάδες που να έχουν δίψα και να μην είναι κομπάρσοι. Πολλοί σύλλογοι όμως επαναπαύονται με τα τηλεοπτικά έσοδα».

Για την εμπειρία του να αγωνίζεσαι στο εξωτερικό: «Όποιος έχει την ευκαιρία να φύγει και να αγωνιστεί στο εξωτερικό, έστω και σε χαμηλότερη κατηγορία, πρέπει να το κάνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος για το πώς έφυγε από την Ελλάδα και που βρίσκεται αυτή τη στιγμή».

Για την παρουσία του στο Ισραήλ: «Φανταστική εμπειρία το Ισραήλ. Η ζωή στο Τελ Αβίβ είναι εφάμιλλη της Αθήνας. Είναι μια πανέμορφη πόλη. Οι ομάδες έχουν εκπληκτικές εγκαταστάσεις και δεν υπάρχει περίπτωση ποδοσφαιριστής να χάσει τα λεφτά του. Το μόνο αρνητικό είναι τα όπλα που υπάρχουν στους δρόμους λόγω της έκρυθμης κατάστασης με την Παλαιστίνη».

To Top