ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τσουμάνης: “Με υπομονή και δουλειά θα ξαναζήσουμε στιγμές του παρελθόντος…”

Ο Νίκος Τσουμάνης αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι της φετινής προσπάθειας του Άρη, με τον νεαρό αμυντικό να επιχειρεί το δικό του τελικό “ταμείο” για την χρονιά που ολοκληρώθηκε χθες για τους “κιτρινόμαυρους”.

«Ήταν μία αναμενόμενη χρονιά, που μας ικανοποίησε όλους. Από την αρχή είχαμε θέσει ως στόχο να τερματίσουμε με όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς διαφορά. Το καταφέραμε και δόξα τω Θεό βγήκαμε υγιείς από αυτή την περιπέτεια. Ελπίζω να τελειώσουν και τα διαδικαστικά που έχουν απομείνει και να βάλουμε μπροστά την επόμενη χρονιά. Προσωπικά δεν νομίζω πως υπάρχει θέμα ανησυχίας. Έχουμε εμπιστοσύνη στον κ. Καρυπίδη και πιστεύω θα πάνε όλα καλά».

Αν είναι ικανοποιημένος από την επιλογή του να έρθει στον Άρη: «Εξ’ αρχής δεν έχω μετανιώσει για κάτι. Είμαι ικανοποιημένος και ευχαριστημένος γι’ αυτή την επιλογή».

Πως περιμένει τα πράγματα του χρόνου: «Πολύ πιο σοβαρά. Θα υπάρχουν ομάδες μεγαλύτερης δυναμικότητας, αλλά αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Υπάρχει ένας καλός κορμός στο ρόστερ, όλοι που ήμασταν φέτος εδώ είμαστε αξιόλογοι παίκτες. Του χρόνου, πραγματικά, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι».

Αν του έλειψε η ατμόσφαιρα του «Κλεάνθης Βικελίδης» και η Σούπερ Λιγκ: «Πάρα πολύ. Με υπομονή και δουλειά πιστεύω να ξανάρθουν τέτοιες στιγμές».

Για το πότε θα τους μαζέψει ο κόουτς να τους μιλήσει: «Δεν μας έχει πει κάτι ακόμη. Αυτή είναι διαδικασία του προπονητή. Εγώ από την πλευρά μου δεν μπαίνω στην διαδικασία να σκεφτώ κάτι, ο προπονητής θα μου πει ό,τι είναι να μου πει. Περιμένουμε».

To Top