ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τότι: “Με αυτόν θα ήθελα να είμαι συμπαίκτης”

Ο Φραντσέσκο Τότι υπέδειξε τον ποδοσφαιριστή με τον οποίον θα ήθελε να έχει παίξει μαζί, αποκάλυψε τις επιλογές που έχει για το μέλλον του και ξεκαθάρισε ότι θα ανακοινώσει μέχρι τον Ιούνιο την απόφασή του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη “L’Intervista”, ο Φραντσέσκο Τότι παραδέχθηκε ότι βρέθηκε παλαιότερα κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά επέλεξε να μην πάει. Ο “καπιτάνο” υπέδειξε τον Ρονάλντο (το “Φαινόμενο”) ως τον παίκτη με τον οποίον θα ήθελε να παίξει μαζί και αποσαφήνισε τις επιλογές που έχει για το μέλλον του.

“Πριν από πολλά χρόνια, ήμουν αλήθεια κοντά στη Ρεάλ. Σκέφτηκα να αφήσω τη Ρόμα για να πάω στη Ρεάλ. Δεν θα μπορούσα να αγωνιστώ σε κάποια άλλη ιταλική ομάδα από σεβασμό προς τους ανθρώπους της.

Λυπάμαι για δύο πράγματα. Για το γεγονός ότι δεν κατάφερα να παίξω μαζί με τον Ρονάλντο, τον Βραζιλιάνο, και για το γεγονός ότι δεν κατέκτησα το Champions League με τη Ρόμα. Σκέφτομαι για το μέλλον μου, έχω λάβει την απόφασή μου αλλά θα περιμένω μέχρι τον Μάιο ή τον Ιούνιο.

Έχω τρεις επιλογές για το μέλλον μου. Να συνεχίσω να παίζω στη Ρόμα, να γίνω στέλεχος της ομάδας ή να εγκαταλείψω το ποδόσφαιρο και να γίνω κάτι άλλο. Αλλά, θα μπορούσα επίσης να γίνω ατζέντης”, υποστήριξε ο Φραντσέσκο Τότι.

To Top