ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τώρα ή ποτέ για Πορτογαλία! Όλες οι στοιχηματικές προτάσεις στο… πιάτο σας

Φτάσαμε στην τελευταία ημέρα των αναμετρήσεων για τηξ φάση των ομίλων και η σημερινή έκβαση των τεσσαρων αναμετρήσεων θα κρίνει τα πάντα, όχι μόνο στο πέμπτο και στο έκτο γκρουπ, αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα, αναφορικά με τις καλύτερες τρίτες.

Στα απογευματινά παιχνίδια, η Ουγγαρία αντιμετωπίζει την Πορτογαλία, φυσικά εκείνη η οποία βρίσκεται υπό τρομερή πίεση, είναι η Πορτογαλία, η οποία θέλει οπωσδήποτε νίκη, για να φτάσει στους πέντε βαθμούς και να προκριθεί. Βέβαια έχει ελπίδες να περάσει και ως τρίτη, αν διατηρήσει το μηδενικό παθητικό. Η Ουγγαρία από τη μεριά της αρκείται σε ένα βαθμό για να πάρει το εισιτήριο για τους “16”. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ισλανδία αντιμετωπίζει την Αυστρία, με την τελευταία να μην έχει ικανοποιήσει με την αγωνιστική της κατάσταση στα πρώτα δύο παιχνίδια. Πάμε και στα βραδυνά ματς, εκεί όπου η Ιταλία έχει ήδη προκριθεί και με ένα βαθμό εξασφαλίζει και την πρώτη θέση, την ωρα που οι Ιρλανδοί θέλουν απαραίτητα νίκη.Ολα για ολα τα παίζει η Σουηδία κόντρα στο Βέλγιο, με νίκη προκρινεται, με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα αποχαιρετά τη διοργάνωση, ενώ το Βέλγιο υπό προυποθέσεις μπορεί να περάσει και με ήττα, ως τρίτη. Δείτε εδώ τις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις από τη φάση των ομίλων, τα προγνωστικά και όλα τα σενάρια πρόκρισης.

Στον δεύτερο ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα, δύο από τα μεγάλα φαβορί – εξ αρχής – για την κατάκτηση του τίτλου, η Κολομβία και η Χιλή, τίθενται αντιμέτωπες και μόλις μία θα μπορέσει να βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης, εκεί όπου περιμένει ήδη η Αργεντινή, η οποία διέλυσε χθες βράδυ τις ΗΠΑ με 4-0. Δείτε εδώ ολα τα νέα των ομάδων και τα προγνωστικά της αναμέτρησης.

Στα του υπόλοιπου προγράμματος, στην Σέριε Α της Βραζιλίας οι ομάδες συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό, ενώ υπάρχουν και τρεις αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα της Αμερικής, καθώς και ένα ματς από το πρωτάθλημα της Ιαπωνίας. Μπείτε εδώ και δείτε τις αναλύσεις και τα προγνωστικά από όλο το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας.

To Top