ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα”

O Άρης ξεκινάει την δημιουργία της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο με μοναδικό στόχο την άνοδο στην Σούπερ λίγκα και ο Δημήτρης Σαχινίδης μοιράζεται τις σκέψεις του, μέσα από το PRESSARIS με τον κόσμο του Άρη.
Αναλυτικά:
“Μετά και  από την εξασφάλιση της αδειοδότησης έστω και σε δεύτερο βαθμό ο Άρης είναι έτοιμος να ριχτεί για μια ακόμη χρονιά στο μαραθώνιο της Φούτμπολ Λιγκ και το μόνο σίγουρο είναι πως θα πρόκειται για μια σεζόν που θα απαιτεί γερά στομάχια από την αρχή μέχρι και το τέλος της, όσο περίεργο κι αν ηχεί κάτι τέτοιο στα αυτιά κάποιων από αυτούς που θα διαβάσουν το εν λόγω άρθρο.
Βέβαια όλα όσα ανέφερα στις παραπάνω γραμμές δεν στοχεύουν στο να σπείρουν κινδυνολογία ούτε φυσικά και αμφιβολίες που γράφονται απλά για να αναστατώσουν τον κόσμο του Άρη τον οποίο πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι σέβομαι μιας και αποτελώ κομμάτι αυτού. Από εκεί και πέρα όμως όπως λέει πολύ εύστοχα και μια ρήση που χρησιμοποιεί πολύ εύστοχα ο θυμόσοφος Ελληνικός λαός Όποιος καεί απ’ το χυλό φυσά και το γιαούρτι.
Για το λόγο αυτό με όποιον τρόπο κι αν επιλέξει να κινηθεί από εδώ και πέρα η διοίκηση της Π.Α.Ε. θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική και να σκέφτεται το κάθε της βήμα δύο και τρεις φορές, αφού ο κόσμος της ομάδας μπορώ να πω πια με βεβαιότητα πως έχει καταβληθεί από το σύνδρομο της κλονισμένης εμπιστοσύνης κι αυτό που επιθυμεί αναμφίβολα είναι να πάψουν αυτονόητα ζητήματα όπως αυτό της ανόδου στην παραπάνω κατηγορία να θεωρούνται επιτεύγματα που θα αποτελούν αφορμή για θριαμβολογίες και πανηγυρισμούς.
Το στοίχημα λοιπόν του Θόδωρου Καρυπίδη είναι να αποκαταστήσει το όνομα του στη συνείδηση των φίλων της ομάδας, σε αντίθετη περίπτωση έχω την αίσθηση πως ο χρόνος θα αρχίσει να μετρά αντίστροφα για όλους μας όσο πικρό-απαισιόδοξο κι αν μοιάζει αυτό.
Επέλεξα σκόπιμα να μην κάνω καμία αναφορά στο θέμα της Κέρκυρας που υπό προϋποθέσεις μπορεί να ανοίξει το παράθυρο της Σούπερλιγκ για τον Άρη κι αυτό διότι ανέκαθεν πίστευα ακράδαντα πως πρέπει να πορευόμαστε βάσει των δεδομένων που έχουμε μπροστά μας και όχι βάσει κάποιων εν δυνάμει υπαρκτών  για την ώρα όμως υποθετικών σεναρίων που μπορεί να προκύψουν”.
To Top