ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φαν Χάαλ: “Φεύγω και μόνος μου!” (photos + video)

Ο Λουίς Φαν Χάαλ άνοιξε μόνος την πόρτα της εξόδου από το “Old Trafford”, αφήνοντας να εννοηθεί πως ίσως επιλέξει να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το κλίμα για τον Λουίς Φαν Χάαλ είναι… βαρύ και ασήκωτο μετά την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε όλες τις διοργανώσεις (χωρίς νίκη εδώ και επτά ματς, κάτι που είχε συμβεί τελευταία φορά τον Ιανουάριο του 1990) και αυτό το έχει αντιληφθεί καλύτερα από όλους ο ίδιος ο Ολλανδός.

foto3

Αυτό φάνηκε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά την ήττα με 2-0 στο “Britannia” από τη Στόουκ, με τον 65χρονο προπονητή να αφήνει να εννοηθεί πως δεν χρειάζεται να τον διώξει κανείς από τον πάγκο των “κόκκινων διαβόλων” καθώς μερικές φορές παίρνει ο ίδιος την απόφαση να “κουνήσει μαντήλι”.

“Χάσαμε τέταρτο στη σειρά ματς, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Ο σύλλογος δεν χρειάζεται να με απολύσει, μερικές φορές φεύγω από μόνος μου”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Φαν Χάαλ, για να αναφερθεί κατόπιν στην πίεση που λειτουργεί ως βαρίδιο στα πόδια των ποδοσφαιριστών του.

“Θέλουν να αποδώσουν καλά αλλά οι συνθήκες είναι δύσκολες και αναφέρομαι στην πίεση. Αυτός είναι ο λόγος που δεν τολμούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Προσπαθώ να κάνω τα πάντα αλλά σε κάθε παιχνίδι η πίεση είναι ολοένα και υψηλότερη. Θα πρέπει να το λύσουμε αυτό”.

foto2

Σημειώνεται πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (28/12) την Τσέλσι και ουδείς είναι σε θέση να γνωρίζει εάν σε αυτό το ματς θα εξακολουθεί να κάθεται στον πάγκο της Γιουνάιτεντ ο Φαν Χάαλ ή αν θα έχει πάρει τη θέση του πχ ο Ζοζέ Μουρίνιο που ακούγεται έντονα ως το Νο 1 φαβορί για να τον διαδεχτεί άμεσα.

Είναι εντυπωσιακό πάντως ότι η αγγλική στοιχηματική εταιρία “Paddy Power” έχει αρχίσει ήδη να πληρώνει όσους έχουν ποντάρει στο να είναι ο Λουίς Φαν Χάαλ ο επόμενος προπονητής της Premier League που θα χάσει τη δουλειά του!

Πηγή: sport24.gr

To Top