ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Φουλάρει» για Ντι Μαρία η Μπαρτσελόνα

Η υπόθεση Κουτίνιο φαίνεται ότι ναυαγεί για την Μπαρτσελόνα και έτσι οι Καταλανοί στρέφουν το ενδιαφέρον τους στον Άνχελ Ντι Μαρία της Παρί Σεν Ζερμέν. 

Η κατάληξη στην υπόθεση του Κουτίνιο δεν ήταν αυτή που περίμεναν στη Μπαρτσελόνα και έτσι οι «μπλαουγκράνα» είναι έτοιμοι να κινηθούν για την απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία από την Παρί.

Ο Αργεντινός άσος ήταν η αμέσως επόμενη λύση μετά τον Κουτίνιο και από τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος δεν θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ, ανοίγει ο δρόμος έτσι ώστε ο Ντι Μαρία να γίνει κάτοικος Βαρκελώνης.

Η απόκτηση του Νεϊμάρ από τους Παριζιάνους έχει φορτώσει για τα καλά την επιθετική γραμμή τους και σε συνδυασμό με την επικείμενη προσθήκη του Εμπαπέ, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός δύσκολα θα βρει τον ρόλο που επιθυμεί στην ομάδα της Γαλλίας.

Ακόμα η Παρί είναι γνωστό ότι έχει κάποια θέματα με το FFP (Financial Fair Play) και αυτό ίσως αποδειχθεί ιδιαίτερα σημαντικό για να πάει ο παίκτης στη Μπαρτσελόνα.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο καθώς θέλει να αγωνιστεί στο δίπλα στο φίλο και συμπαίκτη του στην Εθνική Αργεντινής, Λέο Μέσι.

Πηγή: sport-fm.gr

To Top