ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χαριτωνίδης: “Βελτιώνομαι καθημερινά και σύντομα θα είμαι έτοιμος για το πρωτάθλημα…”

Ο Λάζαρος Χαριτωνίδης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τα πρώτα λεπτά συμμετοχής που πήρε στο φιλικό με την Κ19 και δήλωσε έτοιμος για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Διαβάστε όσα δήλωσε μετά το τέλος του προχθεσινού φιλικού

Για το ντεμπούτο του με τον Άρη: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρώτη μου συμμετοχή, έστω και σε ένα φιλικό με την Κ-19. Αναμένω πλέον να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και από εκεί και πέρα να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας».

Για το πως αισθάνεται ο ίδιος και αν έχει βρει τα πατήματα του:«Αισθάνομαι καλά. Μέρα με τη μέρα νιώθω καλύτερα. Βελτιώνομαι μέσα από τις προπονήσεις και πιστεύω ότι είμαι έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος».

Για την αναβολή του πρωταθλήματος και κατά πόσο θεωρεί ότι ευνοεί την ομάδα:«Η αναβολή είναι κάτι που μας έχει κουράσει. Κακώς τραβάει τόσο πολύ. Ελπίζουμε σύντομα να βρεθεί λύση και να αρχίσει το πρωτάθλημα».

Για την παρουσία του στη Δόξα την τελευταία διετία, την… κακή παράδοση του Άρη με τους Δραμινούς και πως αισθάνεται πλέον ο ίδιος:«Είναι αλήθεια αυτό… Είμαστε όμως επαγγελματίες και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, παρά να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε όποια ομάδα και αν αγωνιζόμαστε. Σίγουρα η δυναμική αλλάζει και η παρουσία μου σε μία ομάδα όπως ο Άρης, μου δημιουργεί μόνο ευχάριστα συναισθήματα».

Για την συνεργασία του με τους Μπράβο και Μπουγκερά:«Οι Μπράβο και Μπουγκερά είναι παίκτες με πολύ μεγάλες παραστάσεις. Σε βοηθούν μέσα από τα παιχνίδια και τις προπονήσεις, ώστε να βελτιώνεσαι».

Για τον Νίκο Αναστόπουλο:«Ημασταν μαζί και στον ΟΦΗ. Είναι ένας πολύ αξιόλογος προπονητής. Ενας γνώστης της Football League αλλά και της Super League. Εχει όλα τα φόντα για να φτάσει την ομάδα εκεί που πραγματικά της αξίζει. Και δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα το κάνει αυτό».

To Top