ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χαριτωνίδης: “Η διαιτησία μας προκαλεί εκνευρισμό, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και αυτό…”

Αναλυτικά όσα είπε ο ποδοσφαιριστής των “κιτρινόμαυρων”, Λάζαρος Χαριτωνίδης , για το σημερινό ματς τη νίκη του Άρη και τη μείωση της διαφοράς από την δεύτερη θέση στους έξι πόντους.

 

Για τον αγώνα: “Ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα έκανε μαζική άμυνα κι εμείς θα είχαμε την κατοχή. Επρεπε να είχαμε καθαρό μυαλό, μας έλειψε η τελική πάσα στο α΄ημίχρονο. Ευτυχήσαμε στο β΄να βάλουμε ένα γκολ και μετά να έρθει και το δεύτερο. Έχουμε το πολύ κρίσιμο ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Όπως είπε και ο κόουτς, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Θα υπάρξουν ανακατατάξεις στις πρώτες θέσεις. Έχουμε ακόμα να δούμε πολλά”.

Για την διαιτησία φέτος: “Mας προκαλεί εκνευρισμό. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε κι αυτό. Προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές σε εξοργίζει και μέσα στο ματς, βλέποντας και τους αντιπάλους να παίρνουν πέναλτι που δεν είναι. Η δουλειά μας ειναι να ξεπερνάμε και αυτό το εμπόδιο”.

Για το ότι έπαιξε παλιά στον ΟΦΗ: “Δεν έχω επικοινωνία με κανέναν. Αλλά επειδή βλέπουμε όλα τα ματς, ξέρουμε τι γίνεται με την διαιτησία. Θεωρώ ότι θα γίνει ένα καλό ματς στο Ηράκλειο και να μην γίνουν λάθη ξανά σε όλα τα ματς από την διαιτησία”.

 

 

To Top