ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όλα τα νέα για το στοίχημα: Βολεύεται με δύο αποτελέσματα η Ισπανία

Γεμάτο είναι το πρόγραμμα της ημέρας, τοσο αναφορικά με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όσο και γενικότερα σημερα. Ξεκίνημα από το Euro, εκεί όπου έχουμε τέσσερις αναμετρήσεις, από τον τρίτο και τον τέταρτον όμιλο.

H Γερμανία αντιμετωπίζει την Βόρειο Ιρλανδία και εδω οι δυο ομάδες με μία ισοπαλία πιθανότατα θα βολευτούν. Από τη μία πλευρά η ομάδα του Λεβ με “Χ” θα “κλειδώσει” την πρόκριση, με νίκη όμως θα εξασφαλίσει και την πρώτη θέση. Η Ουκρανία από την άλλη μεριά συγκρούεται με την Πολωνία, με την πρώτη να μην έχει ιδιαίτερες ελπίδες πρόκρισης, ενώ οι Πολωνοί έχουν συγκεντρώσει ήδη 4 βαθμούς και με μία ισοπαλία, αν δεν κερδίσει η Βόρειος Ιρλανδία, θα βρεθούν στους “16”.

Πάμε και στον 4ο όμιλο, εκεί όπου στην μάχη κορυφής, η Ισπανία αντιμετωπίζει την Κροατία με το μεγάλο ενδιαφέρον να στρέφεται στο κατά ποόσο θα είναι έτοιμος ο Λούκα Μόντριτς να παίξει, σε ένα παιχνίδι στο οποίον οι Πρωταθλητές Ευρώπης πάνε για δύο αποτελεσματα με τα οποία θα εξασφαλίσουν την πρωτιά.

Η Κροατία από τη μεριά της με νίκη περνάει πρώτη και με ισοπαλία “κλειδώνει” τη δεύτερη θέση. Τέλος, για τον ίδιο όμιλο, Τσεχία και Τουρκία παίζουν τα… ρέστα τους στην προσπάθειά τους να βρεθούν στην 3η θέση και να αποτελέσουν μία από τις καλύτερες τρίτες του τουρνουά.

Δείτε εδώ όλες τις αναλύσεις και τα προγνωστικά για τα τέσσερα ματς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Πάμε και στη Λατινική Αμερική, εκεί όπου στα ημιτελικά η διοργανώτρια Αμερική αντιμετωπίζει το μεγάλο φαβορί του Κόπα Αμέρικα, την Αργεντινή. Ο Μέσι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί κόντρα στη σκληροτράχηλη ομάδα του Γιούργκεν Κλίνσμαν. Δείτε εδώ τα νέα των δύο ομάδων και την εκτίμηση της αναμέτρησης.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του προγράμματος, υπάρχει μία εξ αναβολής αναμέτρηση από το πρωταθλημα της πρώτης κατηγορίας της Βραζιλίας. Επίσης, δίχως ανάσα συνεχίζεται ο… μαραθώνιος στην δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, εκεί όπου η πρωτοπόρος Βάσκο πάει στην έδρα της ανεβασμένης Λοντρίνα. Η δεύτερη της βαθμολογίας Ατλέτικο Γκοϊανένσε έχει και αυτή εκτός έδρας ματς, όπου θα φιλοξενηθεί από την Αβάι. Μάχη και στην ουρά της βαθμολογίας, με τις Τούπι και Σαμπάιο Κορέα να αναζητούν βαθμούς, απέναντι σε Μπαϊα και Λουβερντένσε αντίστοιχα. Διαβάστε στο foxbet.gr ολα τα νέα από το σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα.

To Top