ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν ο…ISIS απήγαγε τον Μπουγκέρα και ετοιμάστηκε να τον “εκτελέσει”! (video)

Αν δεις το βίντεο, δεν έχεις περιθώρια: Αυτό θα πει να βιώνεις τον απόλυτο τρόμο. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, ο Ματζίντ Μπουγκέρα, τα είδε… όλα όταν πιάστηκε όμηρος από…fake Τζιχαντιστές και βρέθηκε να περιμένει γονατιστός την εκτέλεσή του!

Οι φίλοι του Άρη ετοιμάζονται να δουν στο γήπεδο τον διεθνή Αλγερινό σέντερ μπακ Ματζίντ Μπουγκέρα και το σίγουρο είναι πως στο Κλεάνθης Βικελίδης θα φτάσει ένας παίκτης αν μη τι άλλο μπαρουτοκαπνισμένος.

Όχι μόνο για το γεγονός πως έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Αγγλία και Σκωτία ενώ ηταν και αρχηγός της Αλγερίας στο Μουντιάλ του 2014, με πάνω από 70 συμμετοχές, αλλά κυρίως επειδή έχει πρωταγωνιστήσει σε μία από τις πιο σοκαριστικές τηλεοπτικές φάρσες που έχουν στηθεί εις βάρος κάποιου διάσημου ever.

Φάρσα που έγινε το περασμένο καλοκαίρι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όταν ο Μπουγκέρα απολάμβανε καφέ με έναν φίλο μέχρι τη στιγμή που “οπλισμένοι εξτρεμιστές” (ηθοποιοί στην πραγματικότητα) εισέβαλαν σε αυτό και έπιασαν ομήρους τόσο τον παίκτη όσο και τους άλλους θαμώνες.

Η φάρσα δεν σταμάτησε όμως εκεί, με τους άνδρες του “ISIS” να τον δένουν, να του κλείνουν τα μάτια και να τον βάζουν σε ένα αμάξι με κατεύθυνση προς την έρημο για την εκτέλεσή του!

Και εκεί που ο Μπουγκέρα έχει χάσει κάθε ελπίδα για τη ζωή του, όντας δεμένος και με κλειστά μάτια να του ζητούν να γονατίσει με τα καλάσνικοφ πάνω απο το κεφάλι του, αγνοώντας τους λυγμούς και  τα παρακάλια του, ήρθε η ….λύτρωση. Αποκαλύφθηκε οτι επρόκειτο για  φάρσα  που στήθηκε πίσω από την πλάτη του εκ μέρους του αλγερινού τηλεοπτικού σταθμού “Camera Cache” με τον εξοργισμένο Μπουγκερά να παίρνει μετά στο κυνηγι για να κλωτσήσει έναν απο τους “απαγωγείς” του…

Δείτε το video με την απίστευτη φάρσα εις βάρος του Μπουγκέρα:

https://youtu.be/iT-j7WVe0Xc

To Top