ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Ό,τι καλύτερο μπορούμε στο κύπελλο, πρωταρχικός στόχος η άνοδος”

Ο τεχνικός του Άρη, Νίκος Αναστόπουλος, μίλησε για τη σημερινή νίκη των “κίτρινων”, τονίζοντας πως οι παίκτες του θα κυνηγήσουν ό,τι καλύτερο στον θεσμό του κυπέλλου, όμως, πρωταρχικός στόχος παραμένει η άνοδος, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον κόσμο που βρέθηκε στη Βέροια.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

«Θέλω να συμφωνήσω με τον συνάδελφο (σ.σ. τον προπονητή του Αιγινιακού, Περικλή Αμαντίδη, για το γεγονός πως είναι δύσκολο μετά από τρεις μήνες να έχουμε το πρώτο επίσημο ματς. Ξεκινήσαμε με το δεξί σε μια διοργάνωση που ο Άρης έχει ιστορία. Παίζαμε με μια καλή ομάδα αλλά πρέπει να τονίσω πως δεν είναι πρωταρχικός στόχος το κύπελλο, είναι η άνοδος. Θα κυνηγήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από το θεσμό».

Για τον αγώνα: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, αλλά στο δεύτερο μπήκαμε μουδιασμένοι και θα μπορούσαμε να δεχτούμε γκολ. Μετά συγκεντρωθήκαμε και πετύχαμε τα άλλα δύο. Είναι σημαντικό που ξεκίνησαν οι επίσημες υποχρεώσεις. Αφήνουμε το σημερινό παιχνίδι και κοιτάμε το ματς της Καρδίτσας για το πρωτάθλημα».

Για τον κόσμο: «Ένα ‘ευχαριστώ’ και στον κόσμο που, παρά το εργάσιμο της ημέρας, έδωσε για μία ακόμη φορά βροντερό παρών».

To Top