ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όχι Βενγκέρ στα 30 εκατομμύρια λίρες ετησίως από κινεζική ομάδα

Λεφτά με… ουρά αρνήθηκε ο Αρσέν Βενγκέρ, που απέρριψε πρόταση από κινεζική ομάδα. Ο Αλσατός τεχνικός είπε όχι σε 30 εκατομμύρια λίρες ετησίως, ποσό που θα τον καθιστούσε τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή του κόσμου, μπροστά και από τον Πεπ Γκουαρδιόλα, που λαμβάνει ακριβώς τα μισά στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο 67χρονος Βενγκέρ έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ειδικά από τη στιγμή που έκανε γνωστό, ότι θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στους πάγκους και την επόμενη σεζόν. Όπως αναφέρει το sentragoal.gr μια από αυτές τις προτάσεις είναι και από την νυν ομάδα του, Άρσεναλ. Ωστόσο, στο διοικητικό συμβούλιο των «κανονιέρηδων» φαίνεται, ότι υπάρχει διχογνωμία σχετικά με την παραμονή ή μη του Βενγκέρ στο τιμόνι της ομάδας, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Παράλληλα, αρκετοί παίκτες της Άρσεναλ έχουν εκφράσει την επιθυμία να δουν τον Αλσατό να παραμένει ηγέτης των αποδυτηρίων της ομάδας του Λονδίνου.

Άλλα ονόματα που εξετάζουν οι διοικούντες την Άρσεναλ, σε περίπτωση που χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών, είναι αυτά των Τόμας Τούχελ της Ντόρτμουντ και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι της Γιουβέντους.

To Top