Ποια ξεκούραση; Προπόνηση στο Παλέ για Τόμας και Ριντ! (photos)

Ποια ξεκούραση; Προπόνηση στο Παλέ! Ο Τόρεϊ Τόμας και ο Λαμάρκους Ριντ προτίμησαν να αφήσουν την… ξεκούραση για αργότερα και βρέθηκαν στο Αλεξάνδρειο, για να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση με την ομάδα του Άρη.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ “Τόρεϊ Τόμας και ΛαΜάρκους Ριντ δεν έχασαν χρόνο και μετά την άφιξή τους στη Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό του Άρη, με μία ενδιάμεση στάση για φαγητό, πήγαν στο νέο «σπίτι» τους, το «Nick Galis Hall».

Εκεί έκαναν την πρώτη τους γνωριμία με το νέο εργασιακό περιβάλλον τους. Μάλιστα, αμφότεροι μόλις μπήκαν στο γήπεδο τράβηξαν φωτογραφίες της οροφής του γηπέδου, με τη φανέλα του Νίκου Γκάλη και τα λάβαρα των 21 τίτλων.

Στη συνέχεια γνώρισαν τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη, το τεχνικό τιμ της ομάδας και τους νέους συμπαίκτες τους και αφού φόρεσαν για πρώτη φορά τα κίτρινα του Άρη, έκαναν την πρώτη προπόνηση με τη νέα ομάδα τους.

Αύριο το πρωί οι δύο Αμερικανοί παίκτες θα περάσουν από αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις, όπως και ορθοπεδικό έλεγχο και στη συνέχεια θα συμμετάσχουν στη διπλή προπόνηση του Άρη”.

To Top