Επέστρεψε ο Πανσερραϊκός στις Σέρρες! Πολύ δύσκολο να γίνουν και αύριο τα παιχνίδια σε Καβάλα και Σουφλί

Οι αναμετρήσεις Έβρος Σουφλίου-Πανσερραϊκός και Καβάλα-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα το μεσημέρι, αναβλήθηκαν εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών και το ερώτημα που γεννάται πλέον είναι το πότε θα διεξαχθούν αυτά τα ματς.

Βάσει του άρθρου 21, παράγραφος 1 εδάφιο α’ του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου που ισχύει για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα (μεταξύ των οποίων και η Γ’ Εθνική) «αγώνας που δεν τελέστηκε, χωρίς να ευθύνονται και οι δύο διαγωνιζόμενες ομάδες, επανορίζεται υποχρεώτικά μέσα σε χρονικό διάστημα 15 ημερών από την έκδοση αποφάσεως».

Ωστόσο στο εδάφιο δ’ αναφέρεται πως «αγώνας που αναβάλλεται ή διακόπτεται, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, διεξάγεται ή συνεχίζεται, υποχρεωτικά για τα Πανελλήνια ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα, την επομένη μέρα, στο ίδιο γήπεδο και την ίδια ώρα, χωρίς άλλη ειδοποίηση των ομάδων, οι οποίες υποχρεούνται να εμφανιστούν για την διεξαγωγή ή συνέχιση του αγώνα».

Βάσει του τελευταίοιυ, λοιπόν, κανονικά και οι δύο αναβληθείσες αναμετρήσεις θα πρέπει να διεξαχθούν αύριο στις 15:00 στα γήπεδα, που θα τις φιλοξενούσαν σήμερα. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν κάτι τέτοιο πολύ δύσκολα θα γίνει, αφού ο αγωνιστικός χώρος του «Ανθή Καραγιάννη» είναι σε πολύ κακή κατάσταση, εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων, ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει και στο γήπεδο του Σουφλίου.

Ο Πανσερραϊκός, μάλιστα, πήρε τον δρόμο της επιστροφής για τις Σέρρες, όπερ σημαίνει είτε ότι θα μεταβεί αύριο πάλι στη Θράκη (εφόσον οριστεί το παιχνίδι) είτε ότι θα μετακινηθεί εκ νέου προς τα εκεί μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

To Top