ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Θέμα προς διαχείριση οι κάρτες

Εκτός από τα προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν την ομάδα, το τελευταίο διάστημα, με τελευταίο “κρούσμα” αυτό του Λούκα Μιλούνοβιτς, υπάρχουν και τα προβλήματα από κάρτες.Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Χθες, για παράδειγμα, απουσίασαν λόγω τιμωρίας οι Γιώργος Βαλεριάνος και Χρήστος Μπούρμπος, που επιστρέφουν πλέον στην διάθεση του Δημήτρη Σπανού.

Στο χθεσινό ματς, ο Άρης φορτώθηκε σε πολλές των περιπτώσεων με κάρτες που θα έπρεπε να αποφύγει. Ειδικά αυτή του Χουσείν Μουμίν, που ήταν και η 7η κάτι που σημαίνει πως θα χάσει δύο από τα επόμενα τέσσερα ματς των “κιτρινόμαυρων”.

Η λογική λέει πως ο Δημήτρης Σπανός, θα τον δηλώσει να εκτίσει στα ματς με Κισσαμικό και Δόξα, ώστε να τον έχει με Παναχαϊκή την ερχόμενη Κυριακή και ΟΦΗ, την Μεγάλη Τετάρτη.

Παράλληλα, στο όριο βρίσκεται πλέον και ο Μπάμπης Παυλίδης, που έχει έξι και με μία ακόμα θα εκτίσει ποινή δύο αγωνιστικών.

Ο Δημήτρης Σπανός πρόκειται να προχωρήσει σε ένα πλάνο διαχείρισης των καρτών, ώστε να μην έχει μαζεμένες απουσίες στα εξαιρετικά κρίσιμα ματς που ακολουθούν.

To Top