Πού θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Ιωάννινα θα ψηφίσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ενώ στην Πύλο θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:30 το πρωί της Κυριακής στο 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα, 6ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων, 661o  εκλογικό τμήμα.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στις 09:30, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στη Νίσυρο, στο 138ο εκλογικό τμήμα (Παλαιά Κοινότητα Νικιών Νισύρου).

O πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου των ΑΝΕΛ στα Δωδεκάνησα και στη Β’ Αθηνών.

Οι επικεφαλής του συνδυασμού «Πράσινοι- Δημοκρατική Αριστερά» Φ. Κουβέλης  και Ν. Χρυσόγελος θα ψηφίσουν στις  9:45, το πρωί της Κυριακής, στο 5ο Λύκειο Περιστερίου, Αγ. Αναστασίας και Τηλεμάχου (Λόφος Αξιωματικών).

Ο κ. Σταύρος Θεοδωρακης στις 9 το πρωί θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων, λίγο μετά τις 12 θα επισκεφθεί εκλογικά τμήματα της Β Πειραιά και στις 7 το απόγευμα θα παρακολουθήσει  μαζί με στελέχη και συνεργάτες του τα exit polls στα γραφεία του Κινήματος.

Πηγή: www.voria.gr

To Top