«Πρέπει να…το ζήσω για να συνειδητοποιήσω ότι φοράω την φανέλα του Άρη»

Η αθλήτρια του γυναικείου μπάσκετ του Άρη Ελπίδα Τσιαμπάζη μίλησε για την συνεργασία της με τους κιτρινόμαυρους επικοινωνώντας με τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8

Αρχικά ανέφερε:

Αρχικά θέλω να εκφράσω την χαρά μου που θα μπορέσω να συνεργαστώ με αυτόν τον μεγάλο σύλλογο, αρχικά θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση που με εμπιστεύτηκε.

Για το τι την έπεισε να πει το «ναι» στον Άρη:

Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, είναι η ομάδα της καρδιάς μας, είμαστε παιδιά του Γκάλη, του Γιαννάκη, ήταν πολύ εύκολο να πω το ναι.

Για το έμψυχο υλικό της ομάδας:

Η ομάδα από όσο είδα συμπεριλαμβάνει αρκετά έμπειρες παίκτριες, θα προσπαθήσουμε να δεθούμε μεταξύ μας, χρειαζόμαστε λίγο χρόνο αλλά πιστεύω ότι θα πάμε καλά.

Για το εάν μπορούμε να μιλήσουμε για άνοδο:

Για φέτος είναι λίγο δύσκολο, είναι μια νέα ομάδα θα πορευτεί σε μια καλή θέση, από εκεί και πέρα αν όλα πάνε καλά και του χρόνου υπάρχει κάτι νεότερο γιατί να μην πάμε και στην Α1.

Η ομάδα αξίζει να βρίσκεται σε αυτήν την κατηγορία.

Για το πως νιώθει που θα βρίσκεται στο Αλεξάνδρειο και θα φοράει την φανέλα του Άρη:

Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που θα φορέσω αυτήν την φανέλα, όλο αυτό το συναίσθημα είναι λίγο περίεργο, πρέπει να το ζήσω για να το συνειδητοποιήσω και εγώ.

Για το ότι ίσως μιλάμε για την δυσκολότερη Α2 των τελευταίων χρόνων:

Φέτος οι ομάδες της Θεσσαλονίκης έχουν δυναμώσει πολύ, θα δυσκολευτούμε αρκετά αλλά θα το προσπαθήσουμε, θα δίνουμε την ψυχή μας, ο Άρης έχει ιστορία και πρέπει και εμείς να τιμήσουμε την φανέλα.

To Top