Πρίφτης: “Αμυντική προσέγγιση και μαχητικό πνεύμα” – Κύριος ο τεχνικός του Άρη, ευχήθηκε περαστικά στον Κακαρούδη!

Στον φετινό Άρη κάθε επιτυχία αρχίζει και τελειώνει στην άμυνα και με αυτό το σκεπτικό θα μπει η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη στο γήπεδο και αύριο όπως τόνισε ο τεχνικός των κίτρινων στην τοποθέτησή του, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Ο Πρίφτης τόνισε αρχικά πως “ξέρουμε πως πρόκειται για μία ιδιαίτερη αναμέτρηση. Έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορούσαμε, τόσο αγωνιστικά, όσο και πνευματικά. Ο ΠΑΟΚ είναι μία οργανωμένη ομάδα μέσα στο γήπεδο, με εμπειρία και παραστάσεις, καθώς αγωνίζεται στο Γιούροκαπ. Η δική μας προσέγγιση θα είναι κατ’ αρχήν αμυντική. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε ιδιαίτερα σε παίκτες – «κλειδιά» του αντιπάλου που είναι οι κύριοι δημιουργοί του ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να έχουμε μαχητικό πνεύμα στην άμυνα και ομαδικότητα στην επίθεση για 40 λεπτά”.

Ο τεχνικός του Άρη έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας, ενώ ευχήθηκε περαστικά στον αθλητή του ΠΑΟΚ, Κώστα Κακαρούδη: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να υποστηρίξει την προσπάθειά μας, με σωστή και αθλητική συμπεριφορά. Τελειώνοντας θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Κώστα Κακαρούδη για τον άτυχο τραυματισμό του και γρήγορη επιστροφή”.

To Top