ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Είμαστε πληγωμένοι, θέλουμε να διορθώσουμε την εικόνα μας”

Ο Δημήτρης Πρίφτης παραδέχθηκε ότι η ομάδα του πληγώθηκε στην Ποντγκόριτσα και στοχεύουν όλοι στη διόρθωση της εικόνας που παρουσιάστηκε απέναντι στην Μπούντουτσνοστ.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε αρχικά: “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΚ έχει ένα διευρυμένο και βαθύ ρόστερ. Εχει πολύ καλό έμψυχο δυναμικό σε ότι αφορά στο ελληνικό στοιχείο και έχει κάνει διορθωτικές αλλαγές όσον αφορά στο στοιχείο των Αμερικανών. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Προερχόμαστε από μια πολύ κακή ήττα στην Ποντγκόριτσα. Αναμφίβολα είμαστε πληγωμένοι από την εμφάνισή μας και θέλουμε να διορθώσουμε την εικόνα μας. Θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι. Η ΑΕΚ έχει πολυφωνία στην επίθεση, στα τελευταία παιχνίδια εμφανίζεται φορμαρισμένη και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη”.
Για την παρουσία του Ντι Τζέι Κούπερ, σχολίασε: “Γενικά μας προβληματίζει η ΑΕΚ όχι μόνο όσον αφορά στο πως θα παρουσιαστεί με τον Κούπερ, αλλά επειδή δεν ξέρουμε ακριβώς το ρόστερ που θα αντιμετωπίσουμε. Σήμερα μάθαμε ότι ο Γουόρεν δεν θα παίξει, δεν ξέρουμε τι γίνεται με τον Άρμστρεντ, ο Ανοσίκε, ο Σαρικόπουλος… Υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά. Αλλά αυτή είναι η μία πλευρά, αυτή του αντιπάλου. Η άλλη είμαστε εμείς και πως εμείς θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι και τι απόδοση θα έχουμε”.
Και κατέληξε: “Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και επιβάλλεται όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να φεύγεις από το προηγούμενο ματς και να αποβάλεις τα συναισθήματα. Πρέπει να διαχειριστούμε την κατάσταση με εξυπνάδα και συλλογικότητα. Κάναμε αυτά που έπρεπε στις προπονήσεις και σε όλα τα επίπεδα. Η παρουσία του προέδρου στην προπόνηση της Πέμπτης ήταν πολύ σημαντική και πηγαίνουμε με όσο το δυνατόν καλύτερες προϋποθέσεις να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ”.

To Top