Πρίφτης: «Εξοντωτική τιμωρία και αγωνιστικά και οικονομικά»

Αυστηρή και ιδιαίτερη «επίπονη» για τον Άρη θεωρεί ο Δημήτρης Πρίφτης την ποινή τεσσάρων αγωνιστικών και 35.800 ευρώ που επιβλήθηκε στην ΚΑΕ για τα όσα έγιναν στον τελευταίο αγώνα με την ΑΕΚ. Παρ’ όλα αυτά, ο τεχνικός των «κιτρίνων» τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να παλέψει για το καλύτερο δυνατό στα υπόλοιπα ματς των play offs.

«Η είσοδός μας στην ημιτελική σειρά των play offs συμπίπτει με μία τιμωρία η οποία είναι εξοντωτική τόσο οικονομικά, όσο και αγωνιστικά. Είναι μία απόφαση η οποία μας αφαιρεί το δικαίωμα να διεκδικήσουμε κάτι καλό στο τέλος της σεζόν, αφού θα δώσουμε όλους τους εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες σε άδειο γήπεδο», δήλωσε ο προπονητής του Άρη και πρόσθεσε:

«Με δεδομένα και τα προβλήματα απουσιών που έχουμε, θα χρησιμοποιήσουμε αυτούς τους αγώνες για να δώσουμε ευκαιρίες σε παιδιά που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής ως τώρα. Άσχετα με όλες αυτές τις δυσκολίες, θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλη τη σειρά, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει και ποιότητα και βάθος και βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό ρυθμό».

To Top