Πρίφτης: “Ποια θα είναι τα ‘κλειδιά’ της νίκης με την ΑΕΚ”

Ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε ότι ότι τα «κλειδιά» της νίκης στον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θα είναι ο ρυθμός του παιχνιδιού, η σκληρότητα στην άμυνα, το ριμπάουντ και το μακρινό σουτ.

Αναλυτικά όσα είπε στο esake.gr:

– Πόσο κρίσιμο και καθοριστικό θεωρείτε τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με δεδομένα ότι βρίσκεστε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και η ΑΕΚ απέχει δύο βαθμούς από την ομάδα σας;

«Κάθε παιχνίδι έχει βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου. Προσεγγίζουμε όλα τα ματς με την ίδια σοβαρότητα, άρα λοιπόν είναι ένα ακόμα παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να είμαστε δυνατοί και συγκεντρωμένοι προκειμένου να παίξουμε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας».

– Η ΑΕΚ διαθέτει παίκτες με παραστάσεις στην Ευρωλίγκα και συνήθως είναι πολύ παραγωγική στην έδρα της. Πώς σκοπεύετε να την αντιμετωπίσετε;

«Η ΑΕΚ διαθέτει πολύ καλό και βαθύ ρόστερ με παίκτες έμπειρους που διαθέτουν μεγάλη ικανότητα στο σκοράρισμα. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συνεπείς σε συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού στους οποίους βασίζεται το παιχνίδι της ΑΕΚ».

– Πού θα βασιστεί ο Άρης για να φτάσει στην νίκη την Κυριακή;

«Το τέμπο του παιχνιδιού, η σκληρότητα στην άμυνα, το ριμπάουντ και το μακρινό σουτ θα είναι στοιχεία που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα».

To Top