ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Πολύ διδαχτική η Τετάρτη, μάθαμε πολλά από εκείνο το παιχνίδι…”

Ο Δημήτρης Πρίφτης με την ίδια ψυχραιμία που μίλησε μετά το στραπάτσο από την Μπούντουτσνοστ, μίλησε και μετά τον θρίαμβο στο ΟΑΚΑ, υπογραμμίζοντας πως πρέπει να μάθει η ομάδα να διαχειρίζεται αυτές τις πολύ ισχυρές συναισθηματικές μεταπτώσεις.

Ο τεχνικός του Άρη επεσήμανε: “Συγχαρητήρια στους παίκτες για την σπουδαία εμφάνιση. Είναι πολύ μεγάλη η μετάλλαξη μέσα σε τρεις μέρες. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση εδώ. Παίξαμε σαν ομάδα και η αξία του αντιπάλου δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας. Ήταν πολύ διδακτική η Τετάρτη για μας. Μάθαμε πολλά από αυτό το παιχνίδι (με την Μπούντουτσνοστ). Δεν ξέρω τι συνέβη ακόμα και τώρα αν με ρωτήσετε. Δεν μπορώ να το προσδιορίσω. Είναι από εκείνα τα ανεξήγητα βράδια. Δεν είχαμε συγκέντρωση και ενέργεια, αλλά σήμερα το είχαμε και μπορέσαμε να κερδίσουμε”.

Πρόσθεσε στη συνέχεια: “Υπάρχουν έντονες συναισθηματικές μεταπτώσεις και είναι σημαντικό και για μας και την ΑΕΚ που παίζει επίσης διπλά παιχνίδια, να βρεις τον τρόπο να το διαχειρίζεσαι. Αυτό χρειάζεται εμπειρία, συλλογικότητα και εμπιστοσύνη. Πρέπει να τελειώσουμε την πρόσκαιρη χαρά μας εδώ, γιατί σε τρεις μέρες έχουμε πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Ούνιξ”.

To Top