Πρίφτης: “H τιμωρία μας αφαίρεσε την αισιοδοξία, δεν μπήκαμε στο ματς”

Περισσότερη αντίσταση στον Ολυμπιακό περίμενε να προβάλουν οι παίκτες του Άρη ο Δημήτρης Πρίφτης και αυτός ήταν ο λόγος που στη συνέντευξη Τύπου δεν ήταν καθόλου χαρούμενος.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Άσχετα με τις όποιες δικαιολογίες υπάρχουν για μας, σήμερα δεν μπήκαμε στο ματς στο πρώτο δεκάλεπτο. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ έντονος στην πίεσή του στην μπάλα, με αποτέλεσμα να κάνουμε πολλά λάθη και να μη διαβάσουμε σωστά.

Θα πρέπει την Παρασκευή να εμφανιστούμε με άλλη διάθεση κι άλλη ενέργεια, για να μπορέσουμε να αντισταθούμε και να προσαρμοστούμε στις συνθήκες του αγώνα. Είναι σημαντικό για μας ότι δεν είχαμε κάποιον τραυματισμό. Θα κάνουμε τις διορθώσεις μας και θα έρθουμε για να παίξουμε έναν ακόμη αγώνα», ανέφερε ο προπονητής του Άρη.

Όσο για το αν θεωρεί μεγαλύτερη «ήττα» για την ομάδα του την τιμωρία, είπε: «Σίγουρα μας αφαιρεί την αισιοδοξία από το ό,τι μπορούμε να σκεφτόμαστε για την επόμενη σειρά των πλέι οφς. Όμως πρέπει να προσαρμοστούμε και να κάνουμε αυτό που μπορούμε όσο γίνεται καλύτερα».

To Top