Πρεμιέρα με ήττα για τις «κίτρινες» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (photos)

Ξεκίνημα με το… αριστερό για τις γυναίκες του Άρη, οι οποίες δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν με 0-3 από τον ΑΟ Χανίων, στην πρεμιέρα των υποχρεώσεών τους στην Α΄ Εθνική, σε ματς που διεξήχθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι «κίτρινες» αγωνίστηκαν με σημαντικότατες ελλείψεις, αφού απούσες ήταν οι βασικές Άννα Κηπουρού και Μιχαέλα Παράσχου (λόγω κόκκινων καρτών από το περσινό πρωτάθλημα), αλλά και η τερματοφύλακας της ομάδας, Εύη Γαβριηλίδου, που στην προπόνηση της Παρασκευής χτύπησε στο μάτι.

Ο αγώνας στην αρχή ήταν αναγνωριστικός και από τις δύο ομάδες, με τον Άρη να παίζει πιο πολύ με αντεπιθέσεις με την Δούκισσα Σαμιωτάκη προωθημένη και τις Ευαγγελία Μαντατζή, Αναστασία Μίχου να δημιουργούν.

Στο 28′ και σε μια φάση που δεν ήταν και τόσο απειλητική για τις γηπεδούχες, ο διαιτητής έδωσε ένα υπερβολικό πέναλτι σε μαρκάρισμα Ευλαμπίας Χουτουριάδου στην αντίπαλη παίκτρια και έτσι προηγήθηκαν τα Χανιά με 0-1.

Μετά από το γκολ, οι «κίτρινες» προσπάθησαν να παίξουν επιθετικά και πίεσαν αρκετά την αντίπαλη άμυνα, κυνηγώντας την ισοφάριση. Έτσι, στο 36′ ο Άρης έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά της Μελίνας Κώττα να καταλήγει ελάχιστα στο οριζόντιο δοκάρι, μετά από εκτέλεση φάουλ της Ευλαμπίας Χουτουριάδου.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 0-1, όμως, στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχες υπέπεσαν σε πολλά λάθη. Μάλιστα, έχασαν μεγάλη ευκαιρία πάλι με την Κώττα στο 47΄, όταν και η κεφαλιά που έκανε βγήκε ελάχιστα άουτ. Επίσης, στο 53′ η Δούκισσα Σαμιωτάκη δεν μπόρεσε να κάνει το 1-1 σε τετ α τετ και με σουτ έστειλε την μπάλα έξω.

Αντιθέτως, τα Χανιά επωφελήθηκαν από τα λάθη των παικτριών του Ηλία Σαλαμανή και στο 54′ με μία ακίνδυνη λόμπα, που μπέρδεψε την τερματοφύλακα των «κίτρινων», έκαναν το 0-2 για να διαμορφώσουν το τελικό 0-3 δέκα λεπτά αργότερα.

Στον αγώνα παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, Τάσος Οικονόμου και τα μέλη του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, Κώστας Κουράκος (έχει παραιτηθεί πρόσφατα), Τάσος Δεσύπρης, Βαγγέλης Αγγελούσης και Γιώργος Πλαγάκος.

ΑΡΗΣ (Σαλαμανής): Ψάλτη, Κώττα, Χυτούδη, Κολλήγα (85′ Καλογεροπούλου), Μίχου, Μαντατζή, Χουτουριάδου, Κεχαγιά (55′ Αργυροπούλου), Βαμπούλα, Πασπάλη, Σαμιωτάκη (66′ Βατού).

aris-xania-1 aris-xania-2 aris-xania-3 aris-xania-4

* Οι φωτογραφίες είναι από την επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook

To Top