ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρεμιέρα νίκης με… “σβηστές μηχανές” για τον Άρη! (66-15)

 Πρεμιέρα με… “σβηστές μηχανές” για τον Άρη στο μπάσκετ με αμαξίδιο! Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ιδού η πλήρης ενημέρωση από το κιτρινόμαυρο τμήμα που γεμίζει πάντα με περηφάνεια τον σύλλογο:

“Στο ΕΑΚ Σταυρούπολης ( έδρα του Aris WBC ) το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο υποδέχτηκε την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 την νεοφώτιστη ομάδα του Πανσεραϊκού . Με σβηστές τις μηχανές και χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα πήρε το ροζ φύλλο αγώνα .

Η Coach Χατζηζωγίδου είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει ,  επί το πλείστον , όλους τους αναπληρωματικούς αλλά και καινούριους παίκτες . Δοκίμασε όλα τα πιθανά σχήματα ,  μοιράζοντας τον χρόνο συμμετοχης . Με σαφείς οδηγίες να μην πρεσάρουν καθόλου , οι παίκτες , την ομάδα του Πανσεραϊκού αλλά και να παίξουν καθόλη την διάρκεια του αγώνα πολύ χαλαρή άμυνα , είδε την ομάδα να έχει αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια .
Ο Aris WBC σέβεται την προσπάθεια που γίνεται στη επαρχιακή πόλη των Σερρών και προσπάθησε να δωσει την ευκαιρία στην φιλοξενούμενη ομάδα να χαρεί την συμμετοχή της στο καινούριο πρωτάθλημα , αλλά παράλληλα δείχνοντας και την σοβαρότητα που αρμόζει στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο .
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα του Πανσεραϊκού . Επόμενη αγωνιστική η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα στα Τρίκαλα το προσεχές Σαββατοκύριακο 24 και 25 Φεβρουαρίου 2018 .
Την αναμέτρηση παρακολούθησε και παλιός καλαθοσφαιριστής του Άρη , Κύριος Χάρης Παπαγεωργίου .
Το προφίλ του αγώνα :
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ  10-04   ,   26-04   ,   16-05   ,     14-02
ΗΜΙΧΡΟΝΟ  26 – 04
ΤΕΛΙΚΟ    66  –   15

ARIS WBC ( Coach Χατζηζωγίδου )

Παντελίδης Κ.        8 πόντους
Χρηστίδης Π.
Βαρυτιμίδης Χ.       4 πόντους
Μαλτάς Α.              8 πόντους
Τσακιλτίδης Α.       6 πόντους
Γαβράς  Κ.             8 πόντους
Κεφαλάς Σ.            8 πόντους
Χρυσοβέργης Π.    2 πόντους
Τσιντάρης Ν.        12 πόντους
Οικονόμου Ν.        6 πόντους
Συμεωνίδης Ν.
Βλαστός Χ.            4 πόντους
Απόντες οι Καλογιάννης Δημήτρης ( λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ) και Καραδήμος Χρηστος ( αποθεραπεία από τραυματισμό ) .

Πανσεράϊκός ( Καρυοφυλάκη )
Βαφειάδης , Δαμάσχος , Βαγενας , Καπούλας , Γέργος 9 π. , Γκέρης  6 π. , Γρίφιος “.

To Top