ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προάγγελος της αδειοδότησης το “πράσινο φως” της επιτήρησης

Προάγγελος της αδειοδότησης το “πράσινο φως” της επιτήρησης! Το μεγαλύτερο στοίχημα της νέας ΠΑΕ Άρης ήταν, είναι και θα είναι να μην επαναλάβει τα οικονομικά “εγκλήματα” του παρελθόντος και να βαδίσει στον δρόμο της οικονομικής αυτάρκειας και εξυγίανσης.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Με βάση αυτό το σκεπτικό, η είδηση ότι η ΠΑΕ Άρης πέρασε με επιτυχία και το δεύτερο στάδιο στην διαδικασία επιτήρησης κατά την παρουσία της στην Football League, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, αποτελεί δείγμα θετικό και επί της ουσίας, δείχνει ότι είναι σταθερά στον δρόμο της αδειοδότησης για την Σούπερ λίγκα.

Ο φάκελος αδειοδότησης του Άρη για το δεύτερο τρίμηνο της επιτήρησης πέρασε με επιτυχία από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ και έχει σημασία ότι το διάστημα ελέγχου των οικονομικών υποθέσεων για τη συγκεκριμένη διαδικασία ήταν μέχρι τις 31 Μαρτίου, και καθώς οι κίτρινοι έχουν ήδη πάρει το ΟΚ και για το πρώτο στάδιο βρίσκονται ένα βήμα από την εξασφάλιση της άδειας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

 

To Top