“Προαγωγή” μόνο σε Μαζουλουξή, δυσαρέσκεια και ερωτηματικά για τον υπόλοιπο “μηδενισμό” της Κ20!

Ο κύβος ερρίφθη, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης αποφάσισε ποιος θα είναι ο ποδοσφαιριστής της Κ20 που θα πάρει… “προαγωγή” στην πρώτη ομάδα, κάνοντας επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο λόγος είναι για τον Κυριάκο Μαζουλουξή, ο οποίος είναι κεντρικός αμυντικός. Ο Καλαϊτζίδης ανακοίνωσε στον 17χρονο ποδοσφαιριστή την απόφασή του, ενώ παράλληλα έκανε γνωστό ότι θα ανακοινώσει σήμερα και άλλους τέσσερις παίκτες, οι οποίοι θα αξιολογηθούν εκ νέου και ανάλογα θα αποφασίσει. Η συνέχεια της παρουσίας τους στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας δεν πρέπει πάντως να ερμηνεύεται ότι πλέον ανήκουν στο ρόστερ!

Πάντως, οι πληροφορίες που υπάρχουν αναφέρουν ότι υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις της Κ20 για τον… “μηδενισμό” του υλικού, αλλά και πολλά ερωτηματικά σχετικά με ποια κριτήρια αποφασίστηκε να απαξιωθεί πλήρως  και παρακαμφθεί αυτό συνολικά (!), τη στιγμή που ειδικά φέτος, παραμένει γυμνός σε ότι αφορά το ρόστερ.

Αρκετοί από τους παίκτες της Κ20 δεν έκρυβαν την απογοήτευσή τους, για την εξέλιξη αυτή, αλλά και τον γενικότερο τρόπο με τον οποίο έγιναν κάποια πράγματα τις τελευταίες μέρες κατά την περίοδο των αξιολογήσεων. Ειδικά κάποιοι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί απέναντι σε νέα παιδιά που αποτελούσαν εν δυνάμει το “αύριο” του συλλόγου (και κάποιοι από αυτούς και… διεθνείς) σχολιάστηκαν αρνητικά!

To Top