Προκλητική αθλιότητα Γεωργιάδη! Σύγκρινε τα αίσχη τύπου… Ουγκάντας, με την ατμόσφαιρα στο Χαριλάου

Απίστευτη αθλιότητα από τον Γιώργο Γεωργιάδη, ο οποίος “κάνει” τον προπονητή και επιβιώνει με ανιστόρητες δηλώσεις όπως η σημερινή, η οποία αποτελεί μνημείο προκλητικότητας. Φυσικά κάποιος πρέπει να μαζέψει τον υπάλληλο του Σαββίδη, αλλά και πρώην υπάλληλο του Κόκκαλη και του Βαρδινογιάννη!

Όλη η Ελλάδα ένιωσε αηδία σήμερα με τα αίσχη τύπου Ουγκάντας (ζητούμε συγγνώμη από την συμπαθέστατη χώρα της Αφρικής) που διαδραματίστηκαν στην Τούμπα: πετροπόλεμος, καταστροφές, φωτιές, εισβολή οπαδών στο γήπεδο για να χτυπήσουν αντιπάλους παίκτες, αθλιότητες που ξεπερνούν τα όρια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, ο οποίος κράτησε σχεδόν 4 ώρες!

Κι όμως ο συγκεκριμένος “κύριος” φρόντισε να διαστρεβλώσει την άθλια πραγματικότητα που έγινε σήμερα και να συγκρίνει τα αίσχη αυτά, με όσα ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ στο Χαριλάου στο Άρης-ΠΑΟΚ.

Σε ένα παιχνίδι όπου οι κίτρινοι έπαιζαν επί 90′ την επιβίωσή τους και επί της ουσίας δεν έγινε το παραμικρό, πέρα από τους… θεατρινισμούς και τους ψευτοανδρισμούς κάποιων μισθοφόρων ποδοσφαιριστών.

Η προκλητική δήλωση που τον καταδικάζει στη συνείδηση όλων και προσβάλλει τη νοημοσύνη ήταν επί λέξει: “Πάντως εμείς πριν λίγες μέρες στο Χαριλάου επί 90 λεπτά δεχόμασταν αντικείμενα και δεν έγινε τίποτα. Αυτά που έγιναν σήμερα δεν έχουν καμία σύγκριση με όσα έγιναν στο Χαριλάου απέναντί μας».

Κάποιος ας μαζέψει τον γραφικό υπάλληλο, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής επιχείρησε να κόψει την μπάλα από νεαρό… συνάδελφο του (Καράμπελας) σε αγώνα ΠΑΟΚ-Άρης.

To Top