Προκρίθηκαν στο Παγκόσμιο του Μπέρμινγχαμ Δουβαλίδης και Πεσιρίδου

Το πιο παλικαρίσιο από όλα τα όρια μέχρι στιγμής, το πέτυχε ο Κώστας Δουβαλίδης, τρέχοντας πριν από λίγο στα 60μ. εμπόδια σε 7.69 για να κλείσει θέση στο παγκόσμιο!

Ταλαιπωρημένος από τραυματισμούς, κατάφερε να επανέλθει και μετά από μία και μοναδική κούρσα φέτος έγινε το έκτο μέλος της Εθνικής ομάδας που θα ταξιδέψει στο Μπέρμιγχαμ για να αγωνιστεί παγκόμιο. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Το όριο ήταν 7.70 και ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα τερμάτισε σε 7.69 για να καταλάβει τη δεύτερη θέση πίσω από τον εκτός συναγωνισμού Μίλαν Τραΐκοβιτς που έκανε παγκύπριο ρεκόρ τρέχοντας σε 7.55.

Mετά το 2012 στην Κωνσταντινούπολη, το 2014 στο Σόποτ και το 2016 στο Πόρτλαντ, ο Δουβαλίδης θα αγωνιστεί στο Μπέρμιγχαμ για 4η φορά σε παγκόσμιο κλειστού στίβου.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου έγινε το 7ος μέλος της ελληνικής αποστολής για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ τρέχοντας τα 60μ. εμπόδια σε 8.11.

Με το όριο να είναι 8.14 η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου θεωρούνταν βέβαιο πως θα είναι παρούσα στο παγκόσμιο καθώς οι δυνατότητες της ήταν για επίδοση αρκετά κάτω από το όριο.

Με την επίτευξη του ορίου από την Πεσιρίδου, η ελληνική αποστολή αυτή τη στιγμή αποτελείται από τους Φιλιππίδη και Στεφανίδη στο επί κοντώ, Τεντόγλου στο μήκος, Δουβαλίδη και Πεσιρίοδου στα 60μ. εμπόδια, Σπανουδάκη στα 60μ. γυναικών και τη Μπελιμπασάκη στα 400μ.

Πηγή: sportsfeed.gr

To Top