ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Προσαρμογή της προετοιμασίας και ενόψει του προημιτελικού κυπέλλου με την ΑΕΚ

Η χθεσινή κλήρωση του κυπέλλου έφερε πολύ πρόωρα έναν αγωνιστικό στόχο για τον Άρη. Ο προημιτελικός με την ΑΕΚ είναι παιχνίδι το οποίο οι κίτρινοι καλούνται να κερδίσουν και μπορεί η ομάδα να φτιάχνεται αυτές τις ημέρες για να είναι έτοιμη ενόψει μίας μακράς αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο είναι βέβαιο ότι θα γίνει προσαρμογή της προετοιμασίας για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Ο στόχος της διεκδίκησης και κατάκτησης του κυπέλλου Ελλάδας είναι υπαρκτός για τον Άρη εξ οφίτσιο. Ειδικά φέτος, σε μία χρονιά που οι κίτρινοι βελτίωσαν το ρόστερ τους. Απέναντί τους θα έχουν στις 7 Οκτωβρίου την ΑΕΚ που επίσης βελτίωσε το ρόστερ της, έχοντας ήδη τριπλάσιο μπάτζετ από αυτό του Άρη (μόνο οι Μαυροκεφαλίδης και Χέρστον καλύπτουν τον προϋπολογισμό των κίτρινων).

Τα χρήματα δεν παίζουν μεγάλο ρόλο στο παρκέ και αυτό το δίδαξε πριν λίγους μήνες ο Άρης με την ίδια αντίπαλο, στα πλέι οφ. Είναι δύσκολη η αρχή, αλλά είναι και… υπέροχα προκλητική για να μπει ο Άρης σε μια ρότα προς την κορυφή.

Οι κίτρινοι σαφώς και προετοιμάζονται αυτές τις ημέρες για να αποκτήσουν ομοιογένεια και συνεργασίες ώστε να είναι συμπαγείς σαν ομάδα μέσα σε μια χρονιά με απαιτήσεις, όμως οι… απαιτήσεις ήρθαν ίσως λίγο νωρίτερα με αυτόν τον προημιτελικό και είναι βέβαιο ότι θα επιδιωχθεί από την τεχνική ηγεσία ένα φορμάρισμα εκείνο το διάστημα, άλλωστε τότε ξεκινούν οι υποχρεώσεις και στο πρωτάθλημα και στο Γιούροκαπ.

To Top